Látkové pleny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46564 3.10.2011 17:01

Ahoj holky, právě se rozhoduji mezi látkovými plenami ...mě docela hodně zaujali tyto: http://www.medley.cz/pleny.htm --plenky sketch ALL IN ONE. Nemáte některá z vás s těmito plenkami zkušenosti??? Nebo co na ně řikáte? Díky za info

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    dobrý je zezačátk vyzkoušet různé druhy a pak si vybereš co bude nejlepší. Vždycky se daj prodat.
    Mamka mi teď koupila od Sketch fleesový a vypadaj moc dobře..Jsou od 10kg, malá má 7 a klidně by mohla nosit..
    Jinak já mám hlavně čtvercovky- rychle schnou a jsou praktický. K tomu mám od Haipy Daipy pastelky, ty jsou moc fajn. Pak taky od Popoliny. A taky nějaké bambusový.. jo a Baby Lucy. A všechny jsou fajn :)
    Teď uvažuju o zavazovačkách, protože malá se začne brzo hýbat a poleze..

    Jinak naprostej souhlas s holkama. Naše století přece není o tom něco použít a vyhodit. Máme pračky, sušičky a dají se koupit ekologický prostředky :-)

  • duramura3.10.2011 19:46

    co sem videla recenze a i kamaradky zkusenost tak kvalita sketchek odpovida bohuzel cene :-(
    nevim, ja si koupila testovaci balicek 5 ruznych plen, vc. AIO a svrchnacku, ale mimco budu mit az v lednu, tak nemam odzkouseno...ale dle tech recenzi sem cekala nake smejdy, nicmene vypadaj hezky :-)
    prej se vyplati priplatit si za haipa-daipa
    a ty zavazovaci, dejte kdyztak vedet jaka byla spokojenost, ty sem take odkoupila od kamosky, vypadaj tak zastarale, ne jak plenk. kalhotky, ale kamoska si je nemohla vynachvalit :-)

  • jsem mlada a moderni zena, proto bych nikdy nesla do jednorazovek!!!! je mi 21 let ;) mi se nejvice osvedcily francouzske plenky http://aukro.cz/francouzske-plenky-sketch-9ks-svrchnacky-zdarma-i1846041024.html vyborne manipulace, i manzel naprosto spokojen, rychle schnou, jsou lehoucke a skvele prilnou k telicku a jsou proste super, s all in one moc spokojena nejsem... jinak ty francouzske i super cena..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist