Láska přes internet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175473 1.7.2016 23:33

Ahoj, mám takový problém.
Je mi 15. Už to budou 2 roky co jsem se přes internet seznámila s jedním klukem (rok a půl starším). Ráda bych se s ním setkala, dokonce i on to navrhoval jen bydlíme od sebe 300km. Už od prvního měsíce jsem se do něj zamilovala, tehdy jsem ještě nevěděla jak moc. Nikdy jsem do nikoho nebyla takový blázen jako zrovna do něj. Vím, je to divné když ho znám jen ze Skypu a přes písmenka na sociálních sítích. Problém je v tom, že si se mnou poslední dobou vůbec nepíše (jednou za měsíc) a když se stane že mi napíše, tak dělá jak jsem jeho vyvolená ale potom zase měsíc nic. Rozumím si s ním tak dobře jako s nikým jiným, jen poslední dobou moc ne. Už mu ani sama nepíšu, protože mám pocit že ho otravuji. Chci se zeptat, mám mu napsat o tom co k němu ty 2 roky cítím? Nebo zapomenout, dokola si říkat že se stejně v životě neuvidíme a on jednoduše nemá o mně zájem? Kamarádka je za druhou možnost, jenže to moc nefunguje. Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketali2.7.2016 0:34

    Zapomenout a poohlédnout se někde jinde. Láska musí být vzájemná a opětovaná, jinak se jeden, nebo druhý trápí. Tohle úplně ideálně nevypadá. Měla jsem to v tvém věku podobně, jednou jsme se sice viděli, ale pak se ozýval čím dál méně. Jednou jsem zkusila zkrátka neodepsat a už se mi nikdy neozval. Věř, že by to nefungovalo. Uchovej si v srdci to hezké a ušetři se toho "nepěkného," co by jsi si musela vyslechnout, až by jsi vyložila karty na stůl. Kdyby to cítil stejně jako ty, tak by reagoval a choval se jinak. Lásku nikomu nevnutíš. Jestli si rozumíte, tak bych to nechala na rovině přátelství. Časem to vstřebáš a přestaneš se tím trápit. Podle mě nemá cenu se na to upínat. ;-) Přeji hodně štěstí :-)

  • Ahoj, ja bych to tak marne nevidela. A vzdalenost urcite neni duvod, vzdat se sve lasky. Znam par, ktery se seznamil taky pres internet, bydli 200 km od sebe, a jsou tomu uz skoro dva roky, a jsou spolu porad. Vidi si sice jen o vikendy, protoze oba pred tyden pracuji, ale uz jsou ve fazi, ze premysli o spolecnem bydleni.
    Co kdyz zrovna on je laska tveho zivota? 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist