Láska ke staršímu.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161590 15.8.2015 21:42

Dobrý den, je mi 15 let a zamilovala jsem se do muže, kterému je 47. Už jsme se spolu líbali a on říká, že se do mě zamiloval. Nechci být nějaká naivní husa a tak se chci zeptat jestli si myslíte, zda by takový vztah mohl fungovat ? Vždy si máme co říct, máme spoustu společných koníčků,.. Spíš se ale bojím reakce okolí a rodičů.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sheila915.8.2015 22:00

    Ahoj.....promiň, ale tenhle věkový rozdíl mi příjde už opravdu hodně. A vzhledem k tomu že je ti 15, to opravdu nevyhlíží dobře pro okolí. Myslím že by ses na to měla vykašlat, dokud v tom nejsi až po uši.....držím pěsti.

  • Sice si vždy říkám že je to každého věc, ale tenhle věkový rozdíl je opravdu moc. Osobně si myslím, že to bude fungovat jen chvíli. Reakce okolí není až tak podstatná, ale myslím že rodiče tohle nepřekousnou. Ono kdyby mu bylo kolem 30 tak už to jde, ale váš věkový rozdíl je větší než co jsi ty na světě a tady mi něco nesedí... Není nic španého na tom pokud tě přitahují starší ale to se zase bavíme o rozdílu kolem 10 let obzvlášt pokud je ti 15. Takže abych to shrula... rodiče tě asi přizabijou takže pokud by jsi se rozhodla mít s ním vážný vztah nehrnula bych se do představování, stejně podle mě to nebude dlouhodobý vztah a příjde mi to divný buď si na tobě bude honit svoje ego, ale hraničí mi to s pedofilií. To se na mě nezlob.

  • osobně zastávám názor, že na věku nezáleží (sama mám o skoro 10 let mladšího manžela), ale určité rozsah už opravdu není normální zvláště v tak mladém věku. Asi něco jiného by bylo, kdyby tobě bylo 40 a jemu 60, ale myslím, že to není ta pravá láska, nezlob se. A dokonce si myslím, že ani z tvé strany, přestože se ti to zdá. Řekla bych, že se jedná o jistý typ obdivu. Z jeho strany bych viděla spíš vypočítavost zkusit si mladičkou nezkušenou holku.

  • Nikdo mu do hlavy nevidí. Zažila jsem podobnou věc, ale bylo mi 14 a jemu 40 a vydrželo nám to 4 roky. Ale nikdy mě netlačil do sexu a do podobnejch věcí. Líbání, povídání, chození do kina, na večeře na párty a podobně. Měla jsem jistotu, že mě miluje a moc. Ale na jedno tě upozorním předem. Strašně rychle zestárneš. Já jsem si s klukama svýho věku nerozuměla. Byla jsem na ně až moc sečtělá a moje zájmy ve Freudovi a podobně jim opravdu neimponovaly. Až teď po letech si občas vzpomenu jak to bylo pěkný, ale mít někoho kdo je stejně starej jako já a má podobný zájmy a je taky „mozkově starší“ :D jak říkáme je daleko lepší. Je to ale každýho věc. Věř mi když tě bude opravdu milovat počká si na to až se do sexu s ním poženeš sama a dobrovolně a hlavně když to bude moc brzo donutí tě počkat. Ne že se do toho požene on. Kdyby se hnal ruce pryč. Jinak rodičům zatím radím nepředstavovat věř mi žádný taťka netouží potom, aby slyšel že jeho holčička se vodí za ruku s někým kdo mnohdy bývá i starší než on sám. Držím Ti palce, aby ses dobře rozhodla. ;-)

  • Nezlob se,ale tohle neni normální. Chápu,že se ti líbí,je zajímavý,inteligentní..ale co asi může skoro 50ti letý chlap vidět na 15ti leté holce? Chápu,že chytil "druhou mízu", chce se cítit zase mladý a hledá si mladou slečnu,ale takhle mladou? To už je zvrhlé a nevidím v tom nic dobrého. Radila bych ti,abys z toho hodně rychle vycouvala,tohle totiž zavání velkým problémem. Jestli na to přijdou rodiče,mohli by s tím jít i na policii (ikdyž jim řekneš,že sex nebyl,pochybuju,že to nechají být) ,neboť jsi ještě " pod zákonem" a on by z toho mohl mít hodně nepříjemné problémy.. Nehledě na to,že pokud se scházíte,vždy vás může vidět někdo známý..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist