Láska k bývalému

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52308 5.11.2011 13:06

Ahoj holky, mám takový problém... Chodím s klukem 2měsíce a pořád musím myslet na bývalýho. Sice mě můj přítel miluje nadevše a ve všem mi pomáhá, já jsem mu za to moc vděčná tako ho mám moc ráda, ale i tak prsostě pořád miluji bývalýho. Byla jsem s ním rok a půl a on mě pak podvedl, zapomíná se těžko a já nevím jak mám zapomenout.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, řešila jsem podobný problém, řešení jak zapomenout jsem nenašla, ani čas na to neměl vliv, nakonec jsem se k bývalému vrátila a dnes jsme spolu už 6 let a máme miminko.

  • Zapomenout asi nejde... Buďto najdeš někoho, ke komu to bude tak silné, jako to bylo k bývalému a pak sice nezapomeneš, ale otupí se to; nebo taky můžeš být pořád smutná a sama a za pár let (ano, mně to trvalo 2 a půl roku) se ty city nějak ztratí; no a nebo se k bývalému vrátíš, pokud to ještě jde a zkusíte to znovu, láska JE důvod proč dávat druhé šance. :) Držím palce.

  • Přesně tak. Já se snažila zapomenout 2 roky a nešlo to. S žádným jsem nebyla tak šťastná a ani k těm klukům to nebylo fér, když jsem je neměla ráda tak, jak oni mě. Také mi zahnul, ale po 2 letech přišel s tím, že dospěl a rád by druhou šanci. Teď spolu budeme už 3 roky a díkybohu za to, že jsem mu tu šanci dala! Kvůli lásce stojí za to riskovat. Jestli s tímhle přítelem nejsi tak šťastná, jak bys chtěla, a máš možnost to znovu zkusit s tím bývalým, tak, podle mě, bys to zkusit měla. Ale nebude to vůbec lehké, na to se připrav. Říká se, že "zahnul jednou, zahne znova". Ale existují výjimky, opravdu ano - vlastní zkušenost. :)
    Držím ti moc palce, holka! ;) Úplně jsi mi zvednula náladu tím, že jsem si uvědomila, jak svého přítele miluji a děkuji, že nám Bůh umožnil další šanci. :))

  • Ahojky, jen trochu nechápu proč se snažíš vrátit se k příteli, který tě nejen podvedl, ale ještě navíc tě po tom všem ani nechce, ačkoli ty se snažíš dát s ním znovu dohromady. Chápu, že je to těžké, ale vnucovat se klukovi, který tě podvedl a navíc už tě nechce, tak to určitě nemáš zapotřebí. Ještě pochopím, že pokud tě kluk podvede tak, že víceméně jen z mladické nerozvážnosti a zvědavosti jednou uklouzne, ale pak ho to mrzí, snaží se získat tě zpátky a přesvědčit tě, abys mu odpustila, tak že mu nakonec odpustíš pokud ho miluješ a dáš tomu znovu šanci a určitě se může stát, že ten kluk toho lituje a už tě pak třeba nikdy nepodvede. Budiž. Ale to je něco jiného, pokud on bude uhánět tebe a snažit se získat tě zpět. Ale ty píšeš, že tě nechce a musíš se snažit ty. To nechápu. Vážně bys byla šťastná s klukem, co tě podvádí a dává ti najevo, že tě nechce? Promysli to. Určitě máš na víc.

  • Ahojky, je to těžké, ale nebud s někým, koho nemiluješ!! ztrácíš zbytečně čas...Jak ti radí holky, zkus to s tím bývalým a pokud to nepůjde, tak budu držet pěsti, aby jsi rychle milovat přestala...já na střední škole milovala kluka...on mě chvíli chtěl, pak zase ne...do dneška ho mám v srdíčku, asi to byla taková ta jediná opravdová láska...nicméně manžela taky miluji a jsem s ním štastná,ale prostě hold někdy ta velká pravá láska je jen jednou za život...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist