Láska,Vztah,Strach!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43545 2.10.2011 17:06

Ahoj holky, mám takový problém..závažný,jsem s mým klukem 3měsíce, cítím jako by to byl ten pravý, Miluju ho nadevše jenže čeho se bojím nejvíc tak to jsou rodiče a naše bydlení, on už mě seznámil s jeho mamkou i taťkou -> Jsou skvělí,milí hodní :) Byla jsem dokonce i u něho doma, jenže co já? :( Tátu zrovna nemám nejlepšího a nevím co by dělal kdyby zjistil že mám kluka,mamka to ví a rád by jí poznal a bráchu už jsem seznámila,jenže s tím bydlením,ráda bych ho vzala k nám domů, jenže bydlíme v 1+1 takže je to uplně na nic :( Nechci ho k nám brát aby si něco nemyslel nebo tak :( je to tzv. králíkárna když se to tak veme :/ holky,moc se bojím abych kvůli tomu o něj nepřišla,že u nás ještě nebyl a tak, plánujeme stěhování ale vyjde to?To je ve hvězdách, nemohly by ste mi poradit kam sním třeba chodit? jak se zabavit venku? A co budem dělat až bude zima a sníh?:(?Mám obavy. Děkuji za rady.

Holky, děkuji za rady, různé typy od vás vyzkouším ale momentálně mě něco napadlo ..Strejda [31] bydlí taky v garsonce a brácha si občas od něj ten byteček půjčuje a chodí tam se svojí holkou , napadlo mě že bych si ten byt taky občas půjčila a vše je vyřešené, časem mu to určitě řeknu že máme malý byt, ale to chce odvahu kterou ještě nemůžu něják sebrat. Děkuji .Hezký zbytek dne :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no poradím ti co dělat :) - ale je mi 13 moc zkušeností nemam -
    ale můžete jít: do bazénu, na procházku, třeba na kolo, na brusle, do kina, třeba pěšky na něakou rozhlednu, do cukrárny, a také se zeptej jeho co by ho bavilo :)

  • Mu během konverzace řekni, že máte malý byt, že ho tam ráda vezmeš, ale že to není na denní randění. Že bys ráda někam jinam a jistě něco vymyslíte ;-)

  • Tak buďte u něj. Jistě pochpí, že máte málo místa a hodně lidí už se tam mačká.

  • S tím, že je to ten pravý, na to je myslím ještě dost času, 3 měsíce to je zamilovanost, až s ním budeš 2 roky, tak pak Ti to možná uvěřím, sama to znám na sobě, první rok růžové brýle a pak vyplývá na povrch realita.
    Je to Tvůj přítel, jste spolu 3 měsíce, snad už se znáte a pokud s ním chceš být, musíš mu věřit, budete řešit mnohem těžší problémy než to, jak mu říct, že bydlíš v 1+1, pokud Tě opravdu má rád, myslím, že to nebude problém, jen se neboj, já myslím, že bude rád, když uvidí, že mu věříš a dokážeš mu tohle všechno říct, neboj, to zvládneš, jen se odhodlej, myslím, že bude jednodušší mu říct, co a jak, než aby teď přemýšelel, proč ho nechceš vzít domů, že to s ním třeba nemyslíš vážně atd...jen se neboj, má to být Tvůj přítel do budoucna, možná i časem manžel, nesmíš se bát s ním mluvit o věcech, které nejsou až tak úžasné...

  • My jsme třeba taky o hodně častěji u nás než u nich, protože já mám pokoj sama a v něm velkou postel, kam si můžem zalézt, nikdo neruší nás a my nikoho, ale on má společný pokoj se sestrou ;) Taky jsem u nich poměrně často, ale ne tak často jako on u mě :) Takže mu řekni, že bydlíš v malém bytě, kde se už tak dost mačkáte, že ho tam samozřejmě ráda vezmeš, ale že žádné soukromí mít nebudete. V té zimě je to opravdu na nic, my jsme si vždycky zalezli nejradši domů, ale když to nešlo, tak kino, hospoda to jistili :D Můžete chodit na procházky, bruslit, do cukráren, do nějakých fast foodů, do kaváren, čajoven.. tam je to moc pěkný :)

  • Pokud je to normální kluk, pochopí, jak bydlíte. Někdo má vilu, někdo garsonku. Je to o možnostech lidí. Navíc chodí s tebou a ne s tvými rodiči. Také jsem kdysi měla z podobných věcí obavy i když ne zrovna z velikosti bytu. Ale styděla jsem se, kde bydlíme /ve škole, otec je školník/ a navíc můj táta hodně pije. A tím hodně myslím, že je opravdu alkoholik. Takže také zrovna ne moc ideální konstelace. Když se dnes ohlédnu zpátky, musím se smát, jak jsem byla hloupá. I přes tento bytový nedostatek a otcův alkoholismus, jsem se vdala, mám prima chlapa a s tím chlapem mám prima dítě. A ten neřeší, kde jsem bydlela a jaké mám rodiče. Máme hezký útulný byt. Takže suma sumárum, můj osobní názor je, že je jedno kde bydlíš, je jedno, jestli nemáš super extra vybavení bytu, ale důležité je, že máš doma uklizeno, čisto a že se tam cítíš dobře. A pokud by tvůj přítel řešil, jak bydlíte a vadilo mu to, je povrchní a nemáš o co stát.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist