Láska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #121767 6.8.2013 22:35

Je mi 13 a ještě nikdy jsem nechodila s zadnym klukem, ale tak moc bych chtěla. Zamilovana jsem byla jen platonicky a to ještě do 30-ti leteho chlapa a to vic nez pul roku.... A prijde mi to divny a občas se bojim ze si nikdy nikoho nenajdu......

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedávno mi bylo 18 a přítele mám 2 roky a 4 měsíce, do té doby jsem žádného kluka před ním neměla(ani pusa nebyla :/ :D ). Neuměla jsem se rozhodnout a když mě kluk chtěl já jeho ne, dříve jsem toho litovala ale ted ne, protože to všechno nejspíš zapříčinilo řetězec událostí že ted mám úžasného přítele se kterým jsem zažila doslova všechna poprvé :) je o co stát :) tak nezoufej určitě máš po krk těch žvástů typu určitě na tebe někde čeká ten pravý, ale někdy to opravdu tak je :) důležité je být přirozená (bez tuny makeupu) a chovat se normálně. Jasně že to bude těžký a můžeš se i v někom splést (chybovat je lidské) ale určitě jednou přijde čas kdy si najdeš přítele který ti bude naprosto vyhovovat a tak to bude i z jeho strany :) tak ti přeju hodně štěstí :)

  • venysek7.8.2013 7:15

    Ty bláho, starosti dnešních mladých holek :-D já začala randit v 15, ve 13 jsem na to neměla ani myšlenky :-D Za chvíli jim bude v 10 letech ujíždět vlak, ne???

  • Martasek897.8.2013 5:59

    Já měla prvního přítele v 15/16 letech a stejně to nebylo o ničem a pořádný vztah jsem měla až od 17 let :) Takže není kam spěchat, v tomhle věku s někým chodit mi přijde až moc brzy, případně rozhodně nejsi pozadu, že ještě nemáš zkušenost. V moderní době se každý do všeho žene a připadá si "opožděný". Neboj, není to tak ;)

  • proboha holka kde máš rozum 8-oa jééé vždyt ten chlap je určite starší než tvuj táta vyhod ho z hlavy popáliš se a radej myslí na školu ne na kluky o chlapov už vůbec nééé,,,,neboj nájdeš si lasku a když né on si tě najde :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist