Láska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397447 9.3.2019 19:12

Ahoj mám takový dotaz 😁
Je mi 16 let a ještě jsem neměla kluka.
Nemyslím si že je to nějaký závažný problém
Ale prostě jen jestli je to normální?
Nikdy jsem si s žádným nedala pusu prostě nic...
Nechodím nikam na diskotéky apod.
A v mém okolí není žádný a kterým bych si rozuměla...
Máte třeba nějaké tipy jak se s nějakým klukem začít bavit ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • byla jsem na tom stejně..v tomhle věku, koho jsem chtěla já nechtěl mě a naopak..pak v 21 jsem potkala svého nynějšího manžela a bylo...holky, který jsme kdysi kluky, známosti a zkušenosti záviděla, jsou dneska třeba ještě single, nebo už rozdvedené samy s dětma.. takže jak je na tom člověk v 16 nic neznamená :-)

  • Byla jsem na tom úplně stejně, s opačným pohlavím jsem si měla poprvé co říci až skoro o 5 let později a v 23 jsem se už vdávala ;-) Sice jsem tedy odstartovala možná trošku později, ale pak věci nabraly fakt rychlý spád, vlastně jsem nemusela hledat a rovnou našla, někdo jde klikatější cestou, někdo na ni vyjde dřív, nekdo později, člověk nikdy neví...

  • Risu10.3.2019 1:29

    Taky tak. Nakonec jsem potkala kluka tesne pred sedmnactinama a byli jsme spolu rok a pul...

  • terryk10.3.2019 6:56

    Ono taky dost záleží na tom, co znamená mít kluka. Jestli je to nějakej kámoš na voděni za ruku, kde to trošku jiskri, nebo kluk na sex nebo plnohodnotný vztah se vším všudy. Co mám vypozorovano kolem sebe, právě v těch šestnácti začíná jít o tu poslední kategorii vztahů. Takže stojíš na začátku. Není na tom nic nenormálního, že ještě nemáš a neměla jsi kluka. Já opravdu prvního kluka se vším všudy měla v 21 letech. Zdánlivě pozdě, pro mnohé katastrofa. Ale... Mám kamarádku, co je sexuálně aktivní snad od třinácti let :-) v devatenácti, kdy já ještě byla prakticky nepolibena, byla zasnoubena. Skončilo to tak, že snoubenci zahnula a zůstala sama. Užívala si avantyr, žádný extra vztah neměla snad do 32 let. Furt nemohla najít toho pravého, zatímco já už měla manžela a dvě děti. Teď, v 37 letech už vdaná je, ale s detma nevím, jak to má. Takže život je leckdy složitý a když někdo vypadá, že má náskok a všeho se brzo dočká, nemusí to tak být. A stejně tak ti, co vypadají, že ještě nic nezažili. nemusejí zůstat do smrti na ocet :-) v šestnácti máš fakt ještě čas.

  • Ahoj, na to máš fakt dost času. Nikdo nemůže říct, kdy je ten pravý čas a jestli je někdy pozdě. Já jsem měla první známost se vším všudy až po vysoké. Taky jsem si už říkala, jestli jsem normální. Ale prostě jsem nemohla najít kluka, který by mi stal za to. Na toho pravého jsem si musela počkat dlouho, až do 35. Ale stálo mi to za to. Nelituju. A štíhlá jsem i dítě. Mám spoustu kamarádek v mém věku, které měly dlouhodobý vztah a pak se rozešly a jsou samy a bez dětí. To že začneš brzy, nic neznamená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist