Kvasinková infekce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422611 23.12.2019 8:59

Zdravím, trpím delší dobu na kvasinkové infekce (tam dole).. Už mne to štve.. je nějaký způsob jak se toho co nejrychleji zbavit? Clotrimatzol jsem používala vždy, akorát u něj to vymizí strašně pomalu. Teď jsem si koupila nějaké kapsle které zavádím na noc vždy. Použila jsem je druhý den po sobě a efekt nějak nevidím? Je to dost nepříjemné.. děkuji za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik23.12.2019 9:37

    Pokud chceš mít kvasinky za den vyléčené, tak si kup canesten 1 tableta. Jinak musíš dodržet celou kúru. Aby jsi zvýšila efekt, nejez cukr a bílou mouku. Na podporu mikroflóry si kup Rosalgin a Idelyn. Když se ti kvasinky neustále vracejí, máš špatnou mikroflóru a je potřeba ji podpořit. Hned jak dokončíš kúru Clotrimazolem, tak si druhý den udělej na noc výplach Rosalginem a aplikuj čípek Idelynu - klidně týden nebo do dobrání Idelynu. A pak další měsíce když ucítíš, že tam dole není něco v pořádku, ihned nasaď Rosalgin a Idelyn a předejdeš kvasinkám. Po pár měsících ti kvasinky dají pokoj. Můžeš to ještě podpořit kysaným zelím,bílými nesladkými jogurty - ne activia.

  • Francy23.12.2019 9:59

    Mě nejvíc pomáhá výplach roztoku jedlé sody, případně velmi slabým roztokem hypermanganu (KMnO4) nebo 3 tablety na zavádění na noc Clotrimazolu. A samozřejmě přeléčit partnera, pokud je sex bez kondomu a abstinovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist