Kvasinková infekce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389531 27.5.2018 23:21

Dobrý den , nedávno jsem měla problém s kvasinkovou infekcí , doktor mi předepsal krém , ten jsem užívala cca 6 dní , teď asi po 2 dnech jsem byla na záchodě a všimla jsem si že utírám takové ''bílé žmolky'' nebo jak to popsat . Nesvědí to , nebo nijak mi to nevadí? myslíte že se to vrátilo nebo nevyléčilo? doktora mám daleko a nerada bych tam jezdila zbytečně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik28.5.2018 7:50

    Ahoj, když už jsou to kousky, tak je pořádně rozjetá. K lékaři si zajdi, to co prodávají v lékárně volně, by ti už nemuselo zabrat. Já už jsem vyzkoušela vše možné. Nejvíce mi volně prodejné zabírá jenomazol mastička a na doléčení používám Idelyn a pro případ mám doma ještě Rosalgin výplachy. Ale od té doby, co jím velmi málo sladkého a bílého pečiva, tak s mykózou nemám problém.

  • Francy28.5.2018 11:19

    Každý si musí najít to svoje, ale já jsem zvyklá nejdříve párkrát vypláchnout roztokem jedlé sody (to většinou zabere víc než mastičky) a na noc si zavádím tablety klotrimazolu a je po problému :-) Do druhého, třetího dne je klid. Mastičky jsou spíš na vnější použití.

  • Ach ženy, čo ju strašíte somarinami. Veď ju to nesvrbí, nepáli, predpokladám, že nemáš ani začervenanie v oblasti pošvy a ani to nezapácha. Takže sa nič nedeje. Môže to byť zvyšok výtoku alebo aj krému, ak sa bojíš, daj si preventívne napríklad Idelyn alebo Vagilact, pomôžu ti dať mikroflóru do poriadku. K tomu probiotiká, B-komplex a naopak sa vyhni cukru. Netreba z kvasiniek robiť zbytočné haló, to nie je taká infekcia ako Gardnerella alebo Escherichia...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist