Kvalitní matrace

Otázku položila: Marlena 30.10.2011 20:21

Ahoj holky, vím, že je to obsáhlé téma, ale možná právě proto potřebuji vaši radu :). Chceme koupit matrace na starou pevnou postel a absolutně nevím, podle čeho ji vybírat. Na netu je tisíc možností a je mi jasné, že teda po netu to nepůjde. Můžete mi poradit nebo se podělit o své zkušenosti? Např. jakou značku nebo typ matrace máte a jak jste ne/spokojené? Díky za každý tip! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • martanst30.10.2011 21:10

    Nejlepší je projit obchody a na matraci se položit, na které se ti bude nejlépe ležet tu si koupit :-) Se sestrou jsme prošli hoodně obchodů a poleželi na hodně matracich a vybraly jsme

  • Verousek8930.10.2011 21:36

    My když jsme vybírali matraci, tak jsme obešli obchody a poleželi jsme si, v jednom obchodě nám prodavač vzhledem k naší váze a věku "zhruba" odhadl, která by nám mohla vyhovovat a nějaký lepší materiál a na ty jsme si v obchodě polehali a pak jsme si vybrali tu, na které se nám leželo nejlépe.

  • Já jsem nakupovala z české firmy, která dodávala k nám do nábytku a koupila jsme si pružinové s kokosovou vrstvou a od té doby nechci spát nikde jinde. Teď chci ještě koupit nové holčičkám a mám taky problém. Tak jsem zvědavá na příspěvky. Výrobců a tipů je hrozně moc a jestli je matrace pro konkrétního člověka dobrá se stejně pozná až doma :-D

  • když jsme sháněli nové matrace, tak jsme ochodili snad všechny obchody, kde byly matrace k mání a zkoušeli a zkoušeli. Nakonec jsme si koupili každý jinou a já byla spokojená, partner si úplně nejlíp nezvolil. V některých spánkových studiích mají speciální podložku, kterou dají na matraci a lehneš si na to v různých polohách a ono jim to ukazuje jakou matraci zvolit dle zátěže jakou na ni působíš a ukážou ti i v počítači barevnou mapku toho jak matraci zatěžuješ a podle toho poradí nejvhodnější, ale to už se týká těch dražších modelů a ne běžných obchodů.

  • My máme zdravotní matraci SÁRA. Naprostá spokojenost. Ale dává se myslím jen na rošt, ne na pevnou desku.

  • donalabuznice30.3.2020 22:46

    Záleží co myslíš tím starou pevnou postel. Pokud tím myslíš to, že tam není rošt ae nějaká deska, tak to bych určitě vyhodila pryč. Bez roštu totiž matrace nedokáže odvádět vlhkost a pak by se ti v ní šířla plíseň. Být tebou vyměním tu desku za rošt a až pak řeším matraci. Tu bych pak hledala na https://www.vesna.cz/matrace Taky jsme ji kupovali tam a naprostá spokojenost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist