Kurz pracovníka v soc. službách

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401648 14.12.2019 16:47

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s kvalifikačním kurzem pro pracovníka v sociálních službách (akreditace dle zákona č. 108/2006 Sb., sociální zákon).
Momentálně studuji bakalářský obor na VŠ, který je společenskovědního směru, ale bohužel z něj nemůžu v navazujícím studiu pokračovat přímo na sociální práci (změnila jsem priority, co bych jednou chtěla dělat). Pokud bych si dodělala magisterský titul ve svém oboru, kde jsou mezi hlavními předměty psychologie, sociální pedagogika, andragogika, resocializační pedagogika, sociální patologie, komunikace, sociálně právní ochrana dětí a mládeže, resocializační pedagogika apod., samozřejmě i praxe, měla bych pak možnost při absolvování výše zmíněného kurzu získat místo sociálního pracovníka a ne jen takového poskoka, který sám nic nemůže?
Jde mi spíš o to, jestli někdo nemá zkušenosti s podobnou situací. Je mi jasné, že nejsme vševědi :-D Studovat znovu bakaláře už nechci, navíc bych musela dálkově, protože v mém dojezdovém okolí nic takového není.. :-(
Předem děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • whooro15.12.2019 11:30

    Jaký konkrétní obor studuješ? Já mám např. Speciální pedagogiku a tím splňuji náležitosti zákona a mohu pracovat v sociálních službách i bez kurzu :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist