Kupuje nábytek do bytu na konci republiky, značí to, že mi je nevěrný?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #340596 24.11.2016 22:21

Co by jste si mysleli kdyby jste zjistli ze vas manzel kupuje nabytek uplne do jineho domu na konci republiky někomu jinemu kdyz vim ze rodinu tak rozhodne ani přátele nema a vim ze by za tolik peniz převážné tisice by nikomu ani me nekoupil . Zacinam si myslet ze me podvadi .. Kdyz je doma a ja pridu do mistnosti hned schovava vypina mobil 😑a kdyz se ho ptam tak na vsechno odpověď ale nic....

  • 25.11.2016 18:43:43 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 25.11.2016 18:43:43 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No každopádně je to dost divné, bud uderis s tím co vis, nebo zjistis dle adresy komu byt patří? Já bych to v sobě neudrzela, jsem impulzivni a hned bych vše řešila.. Jaký mate jinak vztah? Kolik casu travite spolu? Takto je těžké říct co zatim je..

  • napadají mě tři možnosti: nevěra, překvapení (nová práce, nové bydlení... a možná se to i bojí říct a doufá, že nebudeš proti když bude vše komplet zařízeno), no a pak mě napadá ještě nějaký strašák z minulosti-bývalka s děckem, dluhy...... možná v tom je i něco jinýho. jediná možnost je vyříkat si to v klidu a dej si klidně i čas na svoji reakci, prostě zjisti co nejvíc info kolik zvládneš vstřebat, pak oznam že potřebuješ čas na rozmyšlenou a běž si to někam prodýchat, rozmyslet a pak teprve řeš situaci. on situaci ví dostatečně dopředu tak ty máš taky právo na prostor na zamyšlení;-)

  • Mrzí mě, že tím procházíte, věřím, že je to hodně nepříjemné. Z venku dle vámi popsaných informací to působí jako nevěra, ale někdy se z toho může vyklubat najednou překvapení, něco hodně pozitivního, třeba že pro vás zařizuje chatu nebo co já vím.... Nevím v jakém stavu se nachází váš vztah, proto těžko hodnotit a radit, ale držím vám pěsti, ať se vše vyřeší a jste šťastná.

  • mrzí mě to,a ještě před Vánoci toto řešit,jako by člověk neměl starostí dost..
    Jak si to zjistila? předpokládám,že ti neřekl miláčku koupím nábytek do jiného bytu..

    tak takhle to vypadá jako nevěra,ale těžko soudit.Promluv si s ním,nebo zjisti adresu a podnikni sama výlet v dané oblasti a nenápadně to okouni,než se pustíš do případné nemilé hádky.Máte spolu děti?(nevím jak dlouho jste spolu,jak to měl předtím,rozvedený,děti atd..) ,ale nemá třeba děti z předešlého vztahu,kterým by kupoval "pokojíček"?Jaký máš vztah s tchýní,či nej. jeho přítelem..třeba by tam šlo něco zjistit..
    Máte dům či byt?...třeba opravdu kupuje chatu(překvápko k vánocům)..

  • lucka1427.10.2022 19:56

    Tak můj manžel naštěstí nakupuje vybavení i doplňky do našeho společného rodinného domku naprosto běžně, takže by mne asi nenapadlo nad tímto přemýšlet :-) Ale pokud se ti to zdá jako extrémně neobvyklé a tvůj vnitřní pocit ti říká, že je něco špatně, tak bych se ho zkusila zeptat ;-) Příště tě možná nechá objednat nábytek samotnou - což bych všem chlapům doporučila minimálně konzultovat. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit například obchod https://www.zairo.cz/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 633 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist