Kuličky na děložním čípku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #399148 22.6.2019 22:12

Dobrý večer. Chtěla bych vás požádat o názor, co bych měla dělat. Jsem skoro půl roku po porodu.
Sex provozuji běžně, bez problémů. Dnes jsem si však na vchodu děložního čípku nahmatala dvě jakési kuličky. Je to jako tuhy pupínek. Co by to mohlo být? Mám se bát a raději navštívit lékaře, nebo to mám nechat na další kontrolu? - Vzhledem k gynekologickému zákroku který jsem před měsícem absolvovala mam jít na další kontrolu za dva měsíce. Napadají mě hned samozřejmě věci jako rakovina, asi je to hloupé, ale člověka to samozřejmě napadne... Kdyby náhodou, tak to by to zřejmě lékař už poznal?

  • 23.06.2019 12:48:34 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 23.06.2019 12:48:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemáte třeba šitý čípek po porodu? Třeba by to mohl býtýt steh.

  • Mám to tam taky, ale jen jeden "vřidek", "korálek" nebo jak to nazvat. Děti nemám, takže porodem to není. Taky nevím, co to je, myslím, že už to tam mám delší dobu, chodím na pravidelné prohlídky a nikdo nic neříkal. Teď po sexu mi to ale přišlo o dost větší, tak jsem si říkala, že se na to zeptám na gyndě, jdu tam tuto středu. Snad to nic nebude :-o.

  • Pokud tam před tím nebyly,tak bych se objednala k lékaři. Před cca 1/2rokem jsem si na děl.čípku nahmatala hrbolky,které jsem dříve nenahmatala. Myšlenky jsem měla hned,že je to rakovina atd. Doktor mě prohlédl. Vzhledově vše ok,ale vzal i stěry. Výsledky ok. Jinak doktor řekl,že je dobře to hned zkontrolovat,a nečekat,i kdyby to ve finále bylo vše ok a byl to planý poplach.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist