Kulicka na cipku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #403832 28.3.2021 17:47

Ahoj holky. Jsem nervozni - kdyz jsem se dnes po sexu odpoledne myla, sahla jsem si prstem na cipek. Primo na okraji toho vchodu jsem ucitila takovou tvrdou boulicku, prirovnala bych to ke koralku. Znervoznela jsem - bojim se nejhorsiho. Samo o sobe to pri doteku nebolelo, ale pri sexu obcas citim vevnitr nepohodli i bolest. Bohuzel si tam zas tak casto ale nesaham, ale myslim ze treba jeste pred mesicem sem to tam nemela. Shodou okolnosti jsem byla zhruba pred mesicem na gynde na prohlidku - to mi dr rekl ze jsou na cipku nejakr zmeny, ze tam mam nejaky mensi zanet (i kdyz ja sama jsem nejak nic nepozorovala). Dostala jsem na zavadeni nejake globule se stribrem a za dva mesice mam prijit na kontrolu a to ze by myslim dělal i stery. Mohla by to byt rakovina nebo nejaky takovy sajrajt? :( Poznal by dr neco na te kontrole? (Byla jsem na kresle i na vnitrni ultrazvuk). Diky za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ze stěru by to měl Dr. poznat, jestli se jedná o rakovinu, asi si tam můžeš zavolat o ověřit, že stěr vyšel dobře - pokud ti to sami neřekli a ujistit se, že tam není žádná horší diagnóza v "záloze". Ale já bych mu věřila, že je to zánět.
    Moje doktorka nikdy na pohled neví, jestli je můj čípek v pohodě - vždy vyjádří velké obavy, ale stěr mi nikdy špatně nevyšel (zatím).
    Dle mého názoru by pan Dr. nedával globule na zánět, kdyby byl přesvědčen, že je to rakovina.
    A navíc - evidentně si tě teď bude hlídat, když jdeš za 2 měsíce na kontrolou - když to nezabere, bude zkoumat dál.
    Jsi pod dozorem a léčená. Nestresovala bych.

  • Petrakim29.3.2021 13:17

    On to může být klidně polyp. Tvoří se a vstřebáva sam od sebe. Často s hormonální vykyvem se objevuje. Někdy jeho vstřebávání doprovází spineni - nekrotizuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist