Kudrnaté vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34364 22.5.2012 19:26

Chtěla jsem se zeptat,především holek..máte některá kudrnaté vlasy?? Jestli ano, co používáte za přípravky? Aby zůstaly kudrnaté a krásné?:-) děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1322.5.2012 19:32

    mam kudrnate,je fakt,ze na upravu nenarocne,vstanu,prohmatnu a jdu :-D co pouzivam? masku Glliss Kur ( nebo jak se to píše) a jinak nic :-) kazdopadne to vidis na moji profilovy fotce :-)

  • tak já je nemám úplně kudrnaté, ale vlnité. dávám pěnové tužidlo, aby vydržely v nějakém tvaru. nefénuju, ale nechám přirozeně uschnout, aby si vlasy "sedly" jak potřebují.

  • já mám taktéž kudrlny, ale nic s nima moc nedělám. česat je češu jen po umytí, jinak přes den vůbec. tak mi vydrží bohužel/bohudík celý den i více dnů. Používám obyčejný šampon a kondicioner a občas si dělám domácí masku. nic moc s nima nedělám :)

  • Mám je kudrnaté. Používám normální šampon, kondicionér (podle toho jak jsou zničené někdy i takovou masku z oriflamu). Mokré je rozčešu, přes noc nechám uschnout, ráno zase pročešu (stejně to nejde poznat) a vydrží tak dokud nejsou mastné. Žádné laky nebo tak :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist