Kudrnaté vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36802 7.3.2011 15:18

Ahoj, mám takový problém už odmala mám hodně kudrnaté vlasy, ale ne hezké prstýnky,ale až nehezky kudrnaté vlasy. Nechávám si je narůst dlouhé mám je skoro do půli zad, ale nevím co za účesy, většinou to spíchnu do drdolu nebo si je žehlím nemáte nějaké typy docela mě to už trápí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Teď nevím, jestli tě trápí celkově kudrnaté vlasy nebo jen, že nevíš jaké jiné účesy. Pokud bys chtěla rovné vlasy tak existuje fén na narovnání vlasů, žehlička, ale to je jen takové přechodné. Jinak v kadeřnictví ti můžou dát brazilský keratin, který ti vlasy narovná a uzdraví. Zkušenost s tím žádnou nemám, spíš řeším druhej problém (rovné vlasy), ale hodně lidí si to chválí..

  • Mam taky kudrnaté (vlnité) vlasy, záleží jak mi uschnou a nosím je nejčasteji dlouhé, ptz všechny účesy který bych chtela na nich vypadají otřesně. Jinak výhoda je že jdou snáze udělat celkem pěkné vlny když si je vyfoukáš přes kulatý kartáč. Ale nosím je bud rozpuštěné nebo stažené do drdolu, moc účesů na dlouhých vlasech taky nevymyslím, jsou fajn nějaké čelenky nebo šátky, ale vyloženě účesy na ty kudrnatý vlasy prostě nejsou si myslim, nebo ja jsem jeste zadnej neobjevila, jedine se zeptat nejake schopne kadernice co s tim, ale ja jsem zase dost lina a nechci si pak kazdej den hodinu upravovat vlasy kdyz vylezu z postele, takze dlouhý vlasy jsou bezvadny, ptz je někdy nemusim ani cesat :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist