Kuchyšké studio

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43820 25.11.2011 10:14

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit nějaké dobré ale levné kuchyňské studio NE ORESI v ústeckym kraji. NEvíte o nčem???
Děkuji moc už je to celkem akutní. Dnes jsme si chteli jit objednat do jednoho studia kde nam delali navr ale clovek kterymu to patri tam nebyl v oteviraci hodiny a ani nebral telefon,. Tak jsme si relki ze to je nejaky divny takov neverohodny tak chceme zkusit neco jineho....
Diky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • muzus e zeptat proc ne oresi?

  • Zkus nějakého šikovného truhláře.Mně ji bude dělat on i s návrhem a spotřebiči.

  • co zkusit třeba zadat poptávku na AAA poptávka, aby se ti samy firmy ohlásily? určitě někoho najdete a mají lepší ceny než velká kuchynská studia :-)

  • Ahoj, není to sice ústecký kraj, ale myslím, že to nebude problém. koukni na stránky www.f-interier.cz. Máme od nich zařízený kompletní byt, ve fotogalerii najdeš i naší kuchyň, je v bílém laku, na kraji je černá digestoř a pak dvojité skříňky a patří k tomu komplet vysokých bílých skříní s troubou, mikrovlnkou, vinotékou, lednicí a spíží) (není to bohužel za sebou). Cena vychází jak za sektorovou kuchyň a je celá na míru. Pokud budeš chtít víc info a nebo nějaké fotky vidět, napiš do zpráv. My jsme z Prahy, dostali jsme na ně doporučení a dala bych tedy za ně ruku do ohně. máme výsuvy, atd. Blum s celoživotní zárukou a cena je skoro stejná jako by si to člověk nechal sestavit v ikee. Plně tě chápu, proč né oresi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist