Kuchyňské potřeby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412175 20.6.2021 8:56

Ahoj holky,stěhuju se od rodičů do vlastního a chci se zeptat kde nejlevněji nakoupit potřeby do kuchyně? Příbory,naběračky,obracečky,talíře a takové věci,během týdne se chci podívat do pepca,do tesca a takových obchodů ale radši bych to pořídila v jednom obchodě,levně ať se nemusím přes město tahat s 10ti taškama z obchodu do obchodu🤦🏻‍♀️😄

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za mě nejlepší Ikea jestli je pro vás dostupná.. Tescoma má dobré nádobí ale je dost drahá

  • V Pepcu mají asi nejlevněji, co tak vím. Kvalitou bude ale lepší ta zmiňovaná IKEA :-) ale taky záleží na co. Mám nějaké misky z pepca a ty jsou super, ale třeba většina těch plastových misek s víčky na jídlo co jsem tam kupovala jsou takové na nic, netěsní..

  • Něco levného by se možná našlo i v Möbelix nebo třeba kik. Ale jinak určitě ikea mě napadá taky :) s pepcem nemám zkušenosti, ale levnější to tam také je :) Nebo v různých sékáčích by se dalo, ale záleží co konkrétně by jste si po někom chtěli kupovat a co ne

  • dancewomen20.6.2021 11:45

    Za mě Ikea.

  • mj-celka20.6.2021 13:35

    Taky bych doporučila Ikeu. Pepcu bych se vyvarovala, to bych v kuchyni nepoužívala. A taky nemám ráda Orion. Ceny srovnatelné s Ikeou, kvalita ale hrůza a děs. No a neodpustím si pár rad: 1. plast nebrat. Sice se to jen tak nerozbije, ale údržba hrozná, lehce se to zabarví a špatně se to myje, zůstává to mastné a ulepkané. Fuj.
    2. čím míň nádobí, tím míň bordelu. Fakt není potřeba mít pro jednu osobu 10 hrníčků, 6-dílnou sadu nádobí, 5 vařeček, 5 obraceček a po 10 příborech.

  • Risu20.6.2021 19:19

    Ikea. Mám ztama i par hrnců a po 6 letech porad v pohodě :)

  • Taky jsme pořídili všechno v IKEA ;) Hrnce, wok, pánev (ta je docela poškrábaná, ale nelepí), nádobí (talíře, misky, hrnky, skleničky, vařečky apod.).. Koupili jsme asi za 100 Kč takovou plastovou šedou sadu (obracečka, 2 naběračky, naběračka na špagety, pinzeta), jinak měli všechno zvlášť taky každý za 100, no máme to už přes 2 roky a furt dobrý :-D Akorát příbory jsme dostali :D A zbytek příborů jsme dokupovali v Globusu. V IKEA jsme kupovali i věci jako koš na odpadky, koš na špinavý prádlo, různý věci do koupelny atd. V Pepco toho moc nemají, z Tesca máme jenom skleničky a dobrý.

  • Picolo16.1. 15:48

    Já jsem objednávala věci do kuchyně z i-domacipotřeby. Mají tam velký výběr věcí nejen do kuchyně. Ale našla jsem tam všechno co jsem potřebovala. Hrnce a pánve jsou super z Berlingerhausu.

  • Karculenkaa27.1.2023 20:59

    Jestli potřebujete nádobí v lepší kvalitě, tak doporučuju kouknout na eshop Bakly :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist