Kuchyně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44631 23.11.2011 9:17

Ahoj devcata,
mam takovou trosku osobnejsi otazku. Budeme delat kuchyn a nechali jsme si udelat navrh. A mne by zajimala cena Vasich kuchyni. My mame kuchyn cca 4m na 2,5, a 1,5 (na teto strane nejsou vrchni skrinky). Tahle cca velikost je nasi kuchyne, a mame rozpocet na 85 tisic bez montaze s montazi cca 100 tisic bez par korun. Je to malo nebo moc. Je to kuchyne z Oresi SAMOA.
Dekuji z aodpovedi a snad nechci zas tak moc :-) jen radu prosim :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • my máme taky v plánu dělat novou kuchyn,ale mě se zdá že to je hodně peněz,teďka bylo v Radech ptákách loskut.,nedívala ses????kuchyne oresi a nabízeli krásnou za 35.000kč určitě ale bez spotřebičů,nevím.....ale 100 bych já nedala

  • Verousek8923.11.2011 10:02

    Důležité je, jestli to máš cenu se spotřebiči, nebo bez nich. Já kuchyň nikdy nekupovala, ale můj brácha má kuchyň z kuchyňského studia z malého města, rohovou, do tvaru L, velikost odhadem tak 4-5 metrů (s rohem), dal za ni kolem 80 tis. se spotřebiči, kupoval ji před 3 roky. Jinak, já osobně bych do Oresi ani nechodila, natož, abych si od nich koupila kuchyň. Ale třeba budeš spokojená. Počítej s tím, že to je polská sériová výroba.

  • Ahojky. Taky jsem před nedávnem tento problém řešila a zítra mi kuchyň namontovat příjdou. :-) Nakonec jsme se rozhodli pro kuchyň od stolaře, přece jen je to věc na celý život a chceme kvalitní, co vydrží. V Oresi jsme byli taky, ikdyž nám to nascenili levněji, tak bych do toho nešla. Ne proto, že to je polská výroba, ale opravdu to není kvalitní.
    Máme kuchyň 6m na 3,5 ve tvaru U a linka končí vyvýšeným barem, jsou tam vrchní skříňky a v ceně máme započítané všechny spotřebiče, umyvadlo s baterii, pojezdy šuplíků+zbržďovače a cena je 140 tisíc. Vím, že je to dost, ale za tu velikost co máme jsme s takovou cenou počítali. V Oresi nám to nacenily v této velikosti na 120 tisíc, ale ne v takové kvalitě. Ale chápu tě...ty kuchyně jsou krásné a moderní.
    Záleží jak se rozhodneš ty...je to jen na tobě.
    Já počítám s tím, že tu kuchyň mám na celý život a nerada bych vyhodila tolik peněz za něco, co by pak nefungovalo...ale třeba budete mít štěstí a vyberete dobře. Tak hodně štěstí při rozhodování. :-)

  • Máme kuchyň z Oresi ve tvaru U v celké hodnotě 150 tisíc včetně některých spotřebičů /ne všech/. Kuchyň tu stojí pátým rokem a je v naprostém pořádku. Nevím, kolik je to metrů, ale velká je dost :o)

  • Nevím, zda to máš i se spotřebiči...ale moje kuchyň do L 7,5m dlouhá a na druhou stranu 2 m, plus Velke skrine 180 cm ( pro vestavenou troubu, lednicku a ja z toho udelala normalni velkou spajzku) me vysla s nejdrazsi deskou na 38 tis a je to kuchyn z Orfy....Ja nejsem zastancem serepeticek, brzd a jinych "ptákovin", takže možná proto, ale mě to připadlo levné...

  • Když si chceš být jistá, že nedáš víc než musíš, proč si nedáš udělat nabídku od více prodejců nebo kuchyňských studií? Velký rozdíl na ceně může způsobit obyčený dřez... a taky je rozdíl jestli hledáš kuchyň, aby se Ti líbila a moc nestála a nebo hledáš kuchyň, kterou jsi si vysnila :-)

    Ale jinak ségra s touhle značkou kuchyně je moc spokojená. Má jiný model a pořídila mnohem levněji...ale ona právě hledala ten kompromis ceny a vzhledu...

  • Můj taťka je stolař a dělal sestřenici kuchyň na míru, celá místnost má 4x5m, takže kuchyň byla co L a k tomu ještě pult a vyšlo je to na 45,000Kč + spotřebiče. Dělal vlastně 4 vysoké skříňky, a pak klasicky dole a nahoře a ten pult.

  • no my mame tvar U a cena asi 45 tis bez spotrebicu, je od oresi

  • Také budeme dělat úplně novou kuchyň. Nejspíš si necháme poradit od lidí z https://www.gabon.cz/rubrika/kuchyne/rohove-kuchynske-linky/ , kteří dělají výhradně kuchyňské rohové linky. Pokud byste měla nějaký zájem, určitě se jim ozvěte. Jsou velice ochotní.

  • fakevivi182t11.9.2021 18:49

    No, na dnešní dobu je to krásná cena. Řekla bych, že je to jedna z těch levnějších. Třeba od Hanáka vím, že si říkají za kuchyň klidne i 350 000 kč. Což mi přijde jako fakt úplně ulítlé. My jsme si nechávali udělat kuchyň z IKEA a jako cenově je to vlastně hodně podobně. Ale zase jenom digestoř https://www.testino.cz/digestore vyjde na docela dost peněz.

  • ivanka0871.4.2023 13:30

    Je fajn že se dá na internetu sehnat tolik věcí. Ať už se jedná o náhradní díly do aut, nějaké propisky na denní psaní, či snad kuchyňská prkénka z https://www.damano.cz/kuchynska-prkenka/ do kuchyně. Ten internet nám opravdu naprosto otevřel oči a možnosti. Život bez toho si už dnes skoro nedokážu představit, jen co je pravda.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist