Kuchyně

Otázku položila: Zdeherda 12.9.2011 15:59

Ahoj Děvčata.
Zařizuju novou kuchyni , pěněz samozřejmě není na rozhazování, ale zase asi nemá cenu kupovat nejlevnější, když to pak nevydrží, jsou problémy s reklamacema atd. Hledám různé rady, tipy, zkušenosti... Jaké máte zkušenosti třeba s kuchyní z Ikea? Nebo je lepší - levnější, kvalitnější si nechat vyrobit od truhláře nebo zajít do nějakého kuchynského studia? Které studio můžete doporučit z hlediska poměr cena/ výkon? A s jakou kuchyní naopak máte špatné zkušenosti? Díky moc za rady, bude to moje první opravdová!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám kamaráda truhláře a mám tu zkušenost že žádný nábytek (ikea, jamall, oresi...) se výrobkům od něj nevyrovná. Byla jsem s tím z obchodů spokojená, ale když jsem si koupila stůl od něj, tak jsem teprve zjistila že je to ohledně kvality uplně jinde....takže od něj máme už snad všechen nábytek. Za mě tedy truhlář a vyšlo by nás to levnějc i kdyby jsme u něj platili plné ceny ( měli jsme to ale se slevou...z kamarádství ) Ale do té doby jsem si nestěžovala... měla jsem kuchyn sice od oresi, ale jiný nábytek z ikey byl také fajn ;)

  • petulinkaa1312.9.2011 16:51

    moje mamina ma celou kuchyn do Učka z Ikey a je mooc spkojena,je nadherna,drží a styl uzasnej....naopak zase muj tata a bracha maji kuchyn od truhlare,coz te vyjde na méne penez,jestli si dobre pamatuji,mamina za tu velkou kuchyn i se spotrebicema dala 60 tisíc a táta za kuchyn od truhlare neco kolem 25 000kc,ale kazda je stylove a velikosti uplne jina,takze tezko rict :-) zalezi co si predstavujes,z jakyho materiálu a tak podobně :-)

  • My máme teď novou kuchyň z Ikey na privátě, tak jsem zvědavá, jak to bude. :)) Je moc pěkná, ale se spotřebičemi ti asi moc nepomůžu, protože ty tam máme starší.. Jen pozor na různé stránky na netu, sestra si objednala sporák s varnou deskou, tu jim ale dovezli naprasklou a nechtěli pak nějak uznat reklamaci, takže docela problémy.. Určitě bych nakupovala v nějakém kamenném obchodě. ;)

  • donalabuznice21.12.2019 15:43

    Manžel chtěl, abych měla kuchyň co možná nejlépe zařízenou, a tak na její návrh najal http://www.pwinterier.cz/ Musím říct, že ti odvedli naprosto skvělou práci, protože nám navrhli úžasnou elegantní a praktickou kuchyni, která už na první pohled vypadá opravdu kvalitně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist