Ktere zoubky vyrostou po dvojkach?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23871 14.9.2012 12:01

Ahoj maminky, zajimalo by me, ktere zoubky vyrostly vasim drahouskum po dvojkach. jestli trojky, ctverky, nebo proste rostou napreskacku? syn ma jednicky a dvojky, dcera jednicky, dvojky az na pravou spodni. ta se ji ted klube a synka taky neco trapi, ale na dasnich neni poznat, ktery zoubek se klube :) predem dekuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8914.9.2012 12:08

    Tak moje malá měla první spodní jedničky. Pak dvojky k tomu a nahoře už má taky ty 4 zuby. Ale má i jednu spodní levou stoličku, takže to jde opravdu na přeskáčku :)

  • synovi vyrostly jedničky a potom horní čtverky a teď už dlouho nic, nějak se těm zoubkům nechce ven. Zubařka mi říkala, že mají růst jedničky, potom trojky a až potom dvojky, ale co tak vidím po známých má to každé dítko jinak a taky se nic neděje.

  • jedničky, dvojky a pak právě rostou už stoličky (ty děti trápívají, klubou se na "víckrát") trojky rostou až po stoličkách

  • Syn má jedničky a dvojky nahoře - ty vyrostli zároveň, dole jedničky a jednu dvojku a ted mu rostou stoličky, jedna už je venku a druhá se klube. je to individuální jak to roste, od kamaradky malé to roste uplne na přeskáčku, zuby to je boj, když rostou bolí a když jsou venku tak jsou s něma akorát potíže :)

  • Moje dcerka v pořadí : dolní jedničky, dolní dvojky, horné dvojky, horní jedničky, stolička v pravo, stolička vlevo, špičák a stolička vpravo nahoře. Teď se jí klubou špičáky dole a špičák se stoličkou nahoře :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist