Které depilační pásky na dámský knírek, jsou nejlepší?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #363228 25.5.2019 11:15

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte nějaké tipy na depilační pásky, které opravu pomáhají. Já používám Veet a musím přiznat, že s nimi nejsem moc spokojená. Chloupky nad rtem mi začnou růst třeba již po týdnu a při vytrhání mi jich tam spousta zbyde. Také mi druhý den naskáčou pupínky, které připomínají beďary a mám je tam další týden, což nevypadá moc vábně :( Nevím co s tím a ke kosmetičce se mi s tím moc chodit nechce. Prosím, pokud máte nějaké osvědčené značky, s kterými jste spokojené, šup sem s nimi! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mne ty pasky vubec nesedly. Jeste 2 dny po jejich pouziti jsem mela pod nosem zacervenale smouhy a lidi se me ptali, jestli mam rymu a hodne smrkam :-D. Ted to odstranuji epilatorem na oblicej a je to lepsi.

  • Kamkri26.5.2019 11:02

    Pokud pokozku pred depilaci i po ni "vydezinfikujes" napr. pletovou vodou nebo alpou apod., tak by pupinky naskakat nemely.

  • Mě tedy pásky a vůbec vosk na horní ret vůbec nesedl (mám citlivou pleť), vyměnila jsem kosmetičku a současná používá cukrovou pastu, která se nahřeje a hlavně se strhává po směru růstu chloupků a ne proti jako vosk. A hlavně bacha děvčata, abyste nedopadli jako já, minulá kosmetička mě totiž vůbec nevarovala, že po depilaci je pleť cca týden mnohem náchylnější ke tvorbě pigmentových skvrn, takže se mi vytvořil po pár návštěvách nádherný pigmentový flek ve tvaru knírku... Bezva věc co je docela těžké zlikvidovat, takže chraňte depilované části aspoň týden sunblockem 50SPF ať nemusíte řešit fleky jako já..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist