Krvácení v šestinedělí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34381 24.4.2012 11:47

Ahoj maminky, jak dlouho jste krváceli po porodu? Já už myslela,že mám pokoj a včera se po 3 týdnech zase objevila krev i s očistkama (sraženiny) Děkuji za odpovědi

Ne po 3 týdech, to jsem napsala blbě. Dva dny jsem teď špinila a ted opět krev. Mám 3 týdny po porodu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8924.4.2012 11:50

    Já měla očistky cca 29 dní. 30.den po porodu jsme už na to hupli :D

  • Po prvním 8týdnů, po druhém 4týdny....

  • Krvácela jsem skoro celý šestinedělí. Asi po 3 týdnech jsem měla na pár dní klid a pak jsem začala ještě krvácet. Asi po měsíci jsem šla na kontrolu ke svému doktorovi (do porodnice se mi nechtělo), ten mi udělal utz, aby se podíval, jestli v sobě nemám nějaký zbytky, a nechal mi píchnout oxytocin, aby se urychlilo zavinování dělohy :-)

  • také jsem to mělapodobně , po ani ne dvou týdnech už jsem jen prakticky jen špinila, takže jsem se mohla i milovat a nebyl to žádný masakr :-) ale pak přišla druhá vlna, opět krev.... Myslím, že po 5ti týdnech už jsem nemusela mít ani slipovku a byla jsem čistá.

  • Borlova24.4.2012 13:24

    Ahojky, můj příběh znáš. Já krvácela víc jak 2 měsíce, ale kuli tomu zbytku plodovýho obalu. Taky už jsem pak jenom ke konci druhýho měsíce špinila a pak se to zase rozjelo, nejdřív jen krev a pak i sraženiny a to docela dost. Jenže ty jsi teprve po porodu 3 týdny, tak bych strach neměla. Kdyby jsi ale špinila dýl už po šestinedělí a pak se Ti to zase hodně rozjelo, tak bacha na to:-(

  • Ahoj. Já krvácela 5týdnů. Od třetího to bylo jen slabě a hlavně při kojení jsem cítila, že to jde ven. No a teď mám 7týdnů po porodu klasickou menstruaci :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist