Krize..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #27329 31.5.2011 20:21

Ahojky holky.. už jsem uplně zoufalá.. S přítelem jsme spolu 15 měsíců, všechno klapalo.. bylo nám spolu krásně, rozuměli jsme si.. Poslední dobou, jako by se všechno obrátilo vzhůru nohama.. Týden je to v pohodě, ale pak každej den hádky, který vznikaj kvůli blbostem.. Když to chci nějak řešit, jsem hysterka.. když se k tomu raději nijak nevyjadřuju, nesnažim se, nechci tu věc, kvůli který ta hádka vznikla změnit.. Podle přítele vyvolávám hádky jenom já, mám pocit, že všechno co udělám je špatně.. Vim, že je to fakt trochu hysterický, ale já už fakt nevim, co dělat..:( Je mi z toho hrozně.. :(( Nevim, kde se stala chyba, přítel je teď pod určitým tlakem kvůli škole- maturita.. Snažila jsem se to všechno chápat, brát to.. ale už to trvá moc dlouho a přeci jenom nejsem robot, mám city.. a někdy mi dokáže ublížit..:( Nemáte nějaký tipy, rady, jak z toho pryč? Jak to všechno vrátit do starejch dobrejch kolejí..? Nechci ho ztratit, je pro mě vším..:( Děkuju moc..potřebovala jsem si jenom postěžovat..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když bývám pod tlakem ať už z jakýhokoli důvodu, tak bývám docela nepříjemná a vždycky se s někým dohádám. Nemám z toho vůbec radost, ale stres ovládat moc neumím, tak pokud je tvůj příklad podobné povahy, jak jsem já, tak mu dej chvilku čas. Počkej až bude mít po maturitě a pak uvidíš, jestli to takhle půjde dál, nebo vás hádky opustí.

  • Elisabett231.5.2011 20:40

    Tohle naprosto chápu, maturitu jsem skládala teď a opravdu je to zátěž. Ale zase, nemyslím si, že ty hádky jsou jen Tvojí chybou. Vždy je problém na obou stranách. Možná by pomohlo si sednout a vyříkat si to v klidu, bez křiku, aby jsi tedy nebyla ta "hysterka". Ale souhlasím s Aloooskem, chce to chvilku vyčkat, zda to bude zase OK po tý matuře:-)

  • Asi bych na něj netlačila. Nechat ho tím prokousat, myslím, že pak příjde sám a zeptá se co se děje, pak je hned příležitost mu nastínit (nějak diplomaticky) jak se věci mají. Ale myslím, že to bude tím stresem z matury. Ode mě to přítel schytával snad každou zkoušku, prostě mě nechal být, a pak bylo zas dobře... Ale u nás to byly fakt prkotiny, to jak jsou to vážné neshody víš jen ty.

  • Víš, co si pamatuju, tak já jsem s expřítelem měla ten samý problém. Byli jsme tenkrát spolu 11 měsíců a on dělal státnice a já jsem dokončovala autoškolu. Oba jsme byli ve stresu, sice jsme se vídali málo, protože se hodně učil, ale když už jsme se viděli, tak jsme se pohádali. Skoro jsme se spolu i rozešli. Nakonec se to spravilo po jeho státnicích a všechno mi potom vynahradil. Teďka já zažívám stresy, protože mě čekají státnice za 6 dní, ale na příteli se nevybíjím. Akorát doma se mnou nemůžou vydržet, protože jsem výbušná, i když nechci. Ale to dělá ten stres. Počkej po jeho maturitě a uvidíš, že bude líp :-). Teďka ho fakt dokáže vytočit každá prkotina a moc si to bere a vznikají z toho hádky. Mám to z vlastní zkušenosti. Teďka to chce trpělivost a být mu oporou :-), potom se Ti to vrátí zase v pěkném vztahu, uvidíš :-). Bude určitě rád, že jsi ho podporovala a "vydržela" to s ním :-)

  • Ahoj, tvoje situace mě moc mrzí. Nevím, jestli poradím dobře, ale každopádně soucítím. :-) Zkus si s ním o tom promluvit v klidu, bez emocí a výčitek, prostě mu řekni, co jsi napsala tady nám. Jestli tě ani tak nevyslyší, tak bych asi zkusila navrhnout pauzu, aby si uvědomil, co by ztratil. Chlapy už takový jsou. Že přijdou na to, co měli, až když o to přijdou. Ale jestli to je kvůli maturitě, tak abys ho ještě víc nestresovala, tak bych počkala až bude mít po. :-) Snad ti to aspoň trošku pomůže. Pak napiš, jak jsi dopadla..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist