Krev tyden po MS

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22161 19.2.2013 21:34

Ahoj holky, mam dotaz. Dnes me v praci zacal trapit mocak. Takoveto klasicke nastydnuti. Cadte behani na zahodi a paleni pri.. No vy viqte :) Pri asi sesem curani jsem si na toalentim papire vsimla dvou cca pul centimetrovych svkrnek krve. Dost me to vydesilo jelikoz minuly pondeli mi skoncila MS. Ted uz me to temer neboli, jen citin podbrisek. K doktorce nemuzu, tak se ptam vas jestli s tim mate nejaka zkusenost. Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No...je docela možnost, že je to z močáku! Ale to bych teda k doktorovi okamžitě šla, může to být nejen problém s močákem ale klidně si problém ledvin. Ony ledviny se většinou ozvou až když jsou na tom špatně. A krev v moči to není žádná sranda, brácha tam měl pouhou 1 jednotku a už se to řešilo. Takže to fakt nepodceň. Pokud by to bylo z pochvy, tak bys to poznala ne? A jestli máš aj to pálení a tak... Fakt doktor.

  • Taky ti doporučuji jít k doktorovi, na urologii. Jestli máš tmavou až černou moč, máš určitě krev v moči a potřebuješ antibiotika. Mám vlastní zkušenost. Neboj se teplo, urologický čaj a antibiotika to spraví;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist