Krémy na pleť

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31566 7.5.2011 11:03

Čau holky, chci si koupit nějaký krém na pleť, který by ji udržoval ale opravdu spolehlivě svěží, bez nějakých zarudnutí, odpočatou a prostě krásnou, nejlépe krém na noc, přes den přece jen chodím namalovaná. :) Na vrásky zatím nic nechci, je mi 17 :D Nemáte ozkoušenou alespoň nějakou značku, nebo konkrétní přípravek? :) Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Eucerin, Bioderma. Patří však mezi ty dražší. Levnější bych doporučila Syncare, což je náš český výrobek.

  • JANSSEN, ale je to trosku drazsi znacka.. kremy urcite pouzivej- ale nejlepe se porad s kosmetickou, jinac z levnejsich by na tvou plet mohl stacit cesky RYOR- ted v lete treba hydratacni krem.

  • Ahoj, já se začla mazat pravidelně krémy už v 15-ti a mám krásnou pleť, čistou. Krémy kupuji podle věku, nic na vrásky nebo tak, spíše hydratační a pečující. Používám niveu, ale dobrý je i ryor, opravdu moc fajn a taky levný zelený krém synergen z rossamnnu za 50 kč, nádherně voní, hyddratuje, prostě super. Já myslím, že mazat by ses určitě měla, protože tak předejdeš vráskám, povadnutí, atd. a pleť bude dlouho hezčí, než kdyby ses vůbec nemazala, navíc slunce a zima dává kůži zabrat, takže pokud se o ni budeš starat krémy určenou pro tvou mladou plěť, bude to je velké +. Já se o pleť prostě vždycky starala, pravidelně se mažu, odličuju, občas si udělám masku, prostě někdo by řekl, že se starám možná až moc, ale já jsem spokojená :)

  • Nivea Soft, je vynikající. Vysoce hydratační. Lehký a krásně se vstřebává. Jediné minus je, že neobsahuje UV filtry.

  • Nechci tě urazit,ale v tvych letech mas cas na kremy. Ja pouzivala obyc modrou niveu do 30ti let a ted nejakou dobu stridam kremy a plet se mi zhorsila a lituju, ze sem si na sebe zacala cokoliv patlat. Ja se tedy nemaluju,ale muj nazor je ten, ze jak jednou s kremama zacnes, uz se ti bude zle prestavat. Nehlede na to,ze to leze docela do penez si myslim, ze to je pro tebe zbytecne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist