Krém proti slunci pro děti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 16.5.2013 12:30

Ahoj, jaké máte dobré zkušenosti s opalovacími krémy pro děti? Začíná být hezky tak hledám dobrý krém pro 9m dceru. Jaká značka se vám osvědčila a jaký faktor? Nebo je pro děti lepší rozprašovač než krém?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no, vzhledem k tomu, že by se dítě alespon do 1 roka nemělo slunci vůbec vystavovat, tak bych řekla, že jakékoliv mazání krémem je také zbytečné. hlavně je tam problém, že ty krémy ani pro takto malé děti určené obvykle nejsou.
    a pokud už o nějakém uvažovat, tak alespon faktor 50 jako minimum.

  • duramura16.5.2013 14:01

    my i v prvnim roce pouzivali na malou Daylong Baby (30). vyhodou tohoto oproti ostatnim je, ze funguje na fyzikalnim principu ochrany na bazi mikropigmentu - bez chemickych filtru. cim mene chemie na mimi ti asi lepe ;-)
    a budu i letos kupovat nejspis ten samy, resp. s vyssim faktorem k mori.

  • Ahojky my používali Daylong z lékárny určený pro ty nejmenší dětičky (miminka). Sice se teda děti vystavovat slunci nemají jak píše tady whitehorse ale chtěla bych vědět jak to dělá? Nedokážu si představit že sedím celý pěkný den s dítětem doma, to raději drobka namažu, šoupnu do kočárku a šupky honem ven :-D:-D

  • Bioderma faktor 50, na miminka a atopickou pleť bez chemických filtrů. Krém na obličej a sprej na tělo. Mazala jsem i miminko, opaluje to i ve stínu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist