Krátká výdrž při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396772 15.11.2018 14:39

Ahoj holky, kdyz jste si přečetli název mého dotazu tak si asi myslíte, ze budu psát o vydrží partnera, ale nee.. O svoji 😁. Jde o to, ze jsem odjakživa tam dole malá a úzká, téměř u každého partnera byl "problém" ze se nemohl chvíli vlest atd. Vzdy mi patrner i poznacil ze jsem malička. Kdyz ma chlap průměr tak to jeste jde a je to ok ale ted mam partnera s větším vybavenim a mam ten problém ze kdyz spolu spime dlouho nevydrzim. Po pár minutách me zacne bolet kačka a taky natece. Pak uz me to spis stipe jakoby je odrena natekla a uz dal nemohu. Patrner ma trosku delší výdrž a rád by dal i vic kol ale ja opravdu nedam vic nez jedno a ne moc dlouhé. Vzdy ho dodelam usty nebo rukou ale pro chlapa je určitě alespoň nekdy lepsi se dodelat pri souloži. Taky chce.. Uz mi naznacil ze musime vice trénovat aby si ta moje zvykla a zvládla toho vic. Pry nejsem jen zvykla. Je pravda ze nemivam sex denne a kdyz jsem partnera nemela tak jsem jen tak s nekym nespavala takze opravdu nejsem se sexem uplne spjata jeste nebo jak bych to rekla. Taky mam rada sex a kdyby to slo klidne bych tp mela denne a vickrat za den chut na to opravdu kolikrát mam i partner ale ja uz pak nemohu. Kacka me obcas natece a boli treba az do druhého dne. Tak to mivam opravu casto temer pokaždé. Pak uz mi je nepříjemné i uspokojení prsty. To ze jsem tam dole úzká a menší si ale zase naopak partner chvali a vždycky kazdej chvalil.. Vic jim to dela a ja jsem taky se svym rozkrokem spokojená 😁😁 ale v tomto si potřebuji nějak opravdu zvyknout. Zatim jsme jeste nezkusili lubrikant protoze se mi zda i jemu ze vlhka jsem dostatečně... Nerekla bych ze by to bylo tim.. Ale určitě zkusime. Tak ja jen jestli tady nema některá stejnou zkušenost? A cim by to treva mohlo byt a co delat aby me to nebolelo a vydrzela sem vic? Opravdu to chce častěji mit sex aby si zvykla? Děkuji.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy15.11.2018 15:31

    Ten lubrikant bych určitě použila. Taky mi občas přijde, že pode mnou musí být louže jak jsem vlhká, ale když dojde na věc, tak to dře. Takže bych ho určitě vyzkoušela. Druhá věc, co mě napadá je zdravotní problém. Občas se vnitřní zánět jinak neprojevuje, ale bolest při sexu by běžná být neměla. Zmínila bych se gyndaři :-)

  • trinetka15.11.2018 16:32

    pomůže porod :D jasný do toho je daleko a samosebou ten lubrinkant.. jak dlouho to trvá než jde chlap dovnitř? zkoušel tě delší dobu dělat ručně jazykem? pořídit nějaké ero hračky.. případně na nacvičení porodu se používá nafukovací epino nebo aniball.. třeba by to pomohlo, ale pravidelný sex je taky nej..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist