Kouzelné čtení od Albi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #268943 23.10.2019 12:31

Holky, které už máte doma kouzelné čtení, prosím o radu. Syn bude mít po vánocích 5 let a chtěla jsem mu k vánocům koupit kouzelné čtení. Teď si jen lámu hlavu, kterou sadu tužky s knihou koupit. V obchodech jsou knížky ve folii, takže se dovnitř kouknout nejde. Přemýšlím jestli koupit Hravé učení, které už je nějaký ten rok na trhu a je na to spousta dobrých ohlasů, a nebo novinku Pohádkové učení, ke kterému jsem nenašla zatím žádnou recenzi. Proto by mě zajímalo, jestli to některá z Vás neviděla a jestli je to vůbec pro pětileté dítě vhodné. Píšou, že je to od tří let, tak si říkám, jestli už to pro něj není nuda. U Hravého učení psali, že procvičuje i první písmena, u Pohádkového učení jsou psána jen čísla, barvy, protiklady. Čísla teda neumí, ale třeba barvy zvládá už několik let. U Hravého učení Albi na svých stránkách věk neuvádí, ale někteří prodejci píšou od 6 let.
Za každou dobrou radu budu vděčná :)
A i za radu, jaké další knihy přikoupit. Babičky po mě chtějí taky radu na vánoční dárky, tak rovnou bych je nechala rozšířit k tužce knihovničku :)

  • 23.10.2019 17:40:45 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk23.10.2019 12:49

    Hravé učení je pro pětileté dítě už možná příliš snadné. Počítání do deseti, roční období, měsíce v roce, základní potraviny, povolání, zvířata a jejich zvuky. Ale zkusit se to dá, podle mě jedna z nejpovedenějších knížek. Tu novější neznám, bohužel.

  • Eika23.10.2019 13:35

    My nemáme zrovna hravé učení, ale máme spoustu ostatních. Starší syn je dostal, když mu bylo asi 6 let. Dostal hravou angličtinu a Svět zvířat. Pak dostal i další, teď je mu 10 a má i Hravé dějiny a ty používá ve vlastivědě, když mají dějepis. Mladší tomu teď byly 3 roky a má rád hravou angličtinu a ještě i Dopravu. Takže určitě tohle doporučuju!
    Záleží jak moc syn je vyzrálý a co ho baví.
    V některých obchodech se dá nahlédnout do knížek, tedy tady u nás.
    Snad trošku pomůžu k dobrému výběru. :)

  • 5letého už Hravé učení asi bavit nebude..zkuste Atlas, Zvířata, Angličtinu, Dopravu (u nás nejoblíbenější)

  • kazde dite zajima neco jineho, takze uplne neporadim (mame vsechny mozne...nase deti, vc. 2r, treba hodne bavi Doprava)
    ale dam tip - primo v kamennych albi prodejnach je maji vystavene vc. tuzky a tedy je moznost si vsechny vyzkouset ;-)

  • Viděla jsem to v hračkářství, je to skvělý dárek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 478 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist