Kouzelné čtení Albi tužka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80573 13.10.2017 8:33

Ahoj holky, pořizovaly jste někdo dětem tyto knížky s tužkou? Mělo to úspěch? Bavilo to děti? Neleželo to hned v rohu? A jak se to líbí vám z pohledu rodiče? Přemýšlím o pořízení na třetí narozeniny ale mám strach aby to hned neleželo děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mame. Ze zacatku to tahala vsude a bavilo, ted uz spis tak prilezitostne, spis skoro vubec :-D jinak si myslim, ze je to dobra hracka, dokonce naucna, lepsi nez ty dnesni nejruznejsi ,,ptakoviny".

  • gimi13.10.2017 9:09

    Taky máme, syn dostal na 2 roky a baví ho to stále. Dokupujem nove knihy a ma to úspěch. Do tužky se dají nahrát i písničky, tak to má taky moc rád.

  • Ebony13.10.2017 12:58

    Tady budu kupovat Terče k Vánocům bude jí 29 měsíců tak si myslím ,že na to už tak malá není.A mě osobně se ty knížky líbí a jsou naučné jak pro mrňata tak i pak pro větší.:-)

  • Já kupovala synovcum a každý má jiné knížky a půjčují si a moc si vyhrají. Jeden dokonce ve 4 letech sedí na patniku u domu a kolem 4 sousedky a má je v hrsti :-D mají je půl roku a pořád je baví.

  • Taky premyslime o koupi, ale trochu se bojim toho, aby pak nesedela na zadku a jen necetla. Jak pise pani prispevek nademnou, kdy dite sedi pred domem a misto behani a blbnuti sedi nad knihou. Uvidime. Ale v mem okoli je na ni chvala.

  • Poridili jsme taky. Zarim dostala hrave uceni, k vanocum tam mam zpivankx a svet zvirat. Na zacatku u toho byla faktbhodne dlouho, ted to ma hlavne do auta na cesty (ale je taky fakt, ze knizka s tuzkou je schovana prod synem, tak ji marli nema na ocich. Jinak by ji mozna uzila vic)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist