Kouzelná trojka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183733 15.1.2019 13:14

Zdravím... Už před delší dobou jsem chtěla partnerovi udělat radost a před třemi týdny to vyšlo. Měli jsme trojku s naší kamarádkou. Všude čtu jak to ženy nedávají, hroutí se a podobně... Nám se stalo něco zvláštního. Krom toho že to pro mě jako bisexualku bylo naprosto úžasné.... Vzrušoval mě i pohled na mého přítele a kamarádku... Tak po teto noci se nám naprosto vrátila jiskra do vztahu, a živočišnost do sexu, ale oba tu kamarádku máme rádi, přítel celkem v míře ale já ji miluji... Z počátku byla takový můj sexuální poháněč, ale teď je to o tom že na ni stále myslím... Jsem šťastná za každý letmý dotyk... Ale svého přítele miluju také a neumím si život bez něj představit... Chtěla bych se klidně každý den probouzet vedle ní i něj... Proč se tohle automaticky považuje za nereálné a špatné?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.
    Jde o to, z jakého pohledu je na to nazýráno a tím pádem je-li to vážně zlé i špatné. Možná že právě vůbec není. Pokud neubližuješ svým konáním dalším lidem, tak je to v pořádku. Pokud jste s partnerem natolik vyzrálí (hlavně duševně a zkušenostmi) na to, abyste tento stav zvládali bez psychických problémů jednoho z vás dvou (či tří), tak už by mělo vše záležet jen na domluvě a nastavení věcí mezi vámi dvěma/třemi. Největší úskalí v této situaci vidím dvě: a to možnost toho, že to prostě jeden z vás tří nedá, nebo toho, že by muž mohl oprávněně žárlit na kamarádku a bát se, že mu s ní utečeš. Což se taky nejednou mezi lidmi stalo. Takže důležité je ustanovení priorit zúčastněných. A také rozhodování podle vnitřního hlasu/instinktu. Vše, co jsem výše zmínila, jsem sama zažila, takže nevařím z vody.
    Hodně štěstí.

  • P. S.: Společnost (naše, západní) je nastavena na vzah s jedním partnerem. Proto se krátkozrace soužití více bytostí odsuzuje většinou jako něco negativního. Realita je taková, že pokud na to jsou partneři vyzrálí a vyhovuje jim to, mohou překračovat hranice a žít v tom, co je jim bližší. A není na tom nic špatného, je to jejich osobní věc.

  • U mě to třeba není o toleranci či netoleranci, u mě jde o to, že mi to prostě hlava nebere :-) určitě to může být super zážitek, nejsem vyloženě bisexuál, ale představit si další ženu si při tom dovedu. Co si nedokážu představit, je to, že bych se s ní měla dělit o partnera. A vůbec, ten ostych před někým dalším a to všechno. A to samé platí i o přítomnosti druhého muže, to si nechávám jen do mých fantazií, ani jsem to nikdy manželovi neřekla, protože by na to taky nepřistoupil.:-D
    Ale co se týká lásky, osobně jsem přesvědčená, že dva lidi milovat nejde, že u jednoho je to jenom přitažlivost zaměňovaná za lásku, ale to se vystříbří časem, pokud vám to klape, tak proč ne ;-) jenom já osobně bych měla obavy, že jednoho z vás časem přestane bavit se dělit o partnera a bude těžké rozhodování. Taky se ti může stát, že ti dva se dají dohromady a ty zůstaneš sama.

  • Každý člověk to holt bere jinak . Já třeba s tímhle problém nemám , ale může si najít člověk , kterému to bude vadit . Ale stejně je to váš život a jak ho budete žít je jenom na vás :'-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist