Kousání při kojení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #18962 11.6.2011 19:47

Ahojky holky,
moc prosím o radu. Malej mě teď při kojení kouše spodními zoubky a to docela často. Dost to bolí a jsem při tom dost nervozní, protože čekám, kdy mě znovu kousne. Nevím, jestli by mi nepomohly kloboučky nebo nějaké chrániče bradavek? Jak jste tohle řešily vy? Je mu 7,5 měsíce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kloboučky určitě nepomůžou, musíš mu to jen zarazit a prostě nedat-respektive vysledovat, jestli chce opravdu pít nebo blbnout a být ve střehu-pokud chce pít, nemůže tě kousnout, jelikož musí mít "vystrčený jazyk a pokud nechce pít-hold mu prso hned vem a nemusíš ani čekat, až tě kousne. Naučí se alespoń, že u prsa se neblbne, ale pije.

  • Po kousnutí hned ho "odpojit" a říct důrazné NE, něco najdeš i na kojení.net.

  • Tak možná to bude u tak malého dítka znít trochu drsně, ale vyplynulo to tak nějak samo. Když mojí malé narostly zoubky taky se jaka je na mě vyzkoušet při kojení. A ačkoliv jsem proti bití dětí, tak ta bolest byla taková, že mi okamžitě autamaticky vylítla ruka a střelila jsem jí záhlavec. Vůbec jsem nechtěla, prostě to bylo jako reflex. Zkusila to za pár dní ještě jednou a já se neubránila stejný reakci. Od té doby se to už nikdy neopakovalo.
    Nechci říct, abys dítko bila, ale spíš že mu musíš dát rázně najevo že tohle se dělat nebude a za žádnou cenu mu to dovolit. Přesně jak píše Kristy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist