Kouření

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390781 23.3.2018 20:19

Ahoj holky,
řeším takový menší problém. Vždycky mi neskutečně vadil kouř z cigaret. Ovšem teď zjišťuji, že když například přijde můj kamarád, který si byl před chvíli zakouřit, tak mi to na něm strašně vodí. V místnosti mi ten vůně vadí, ale na člověku ne. Cigarety jsem zkoušela a nechutnaly mi, navíc to moje plíce nezvládají. Jenže v opilosti si jí klidně dám. Má to takhle taky někdo? Protože se bojím, že by mi to zachutnalo a to nechci

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jakmile se priopiju, at uz z cehokoli, vzdycky vykourim aspon 5 cigaret...Ale normalne jsem si nikdy v zivote nezapalila, protoze na to nemam chut, az mi to prijde odporny. Znam spoustu lidi co to takhle ma.

  • Já jsem cigaretu zkoušela, kdo taky ne, nechutnalo mi to, ale hlavně jsem to neuměla pořádně kouřit, tak to byla spíš sranda :-D Ale jinak mi to taky smrdí, šíleně.... k tvému dotazu -mám kolegu, který kouří a na něm mi to taky voní....a klidně s ním jdu ven (a tím pádem pasivně kouřím) a i když to nesnáším, tak na něm mi to přijde sexy.... = takže, jestli to spíš nebude u Tebe tím klukem...nebo tím, když si vypiješ, že jsi ve společnosti někoho, kdo se Ti líbí....a tím pádem máš "jiné" myšlení :-)

  • ivanka08725.3.2023 20:04

    No já jsem teď teda také konečně skončila s kouřením, ale kamarádka mě stáhla do toho vapování. Na https://www.va-pax.cz/ jsme sehnali vaporizer pax, za docela fajn cenu. Myslela jsem si že s tím konečně skončím, ale asi se mě to drží jak klíště na těle. Což je špatné, hlavně to bude šíleně nákladné, jsem ze sebe zklamaná.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist