Kouření

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49236 28.7.2011 10:45

Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z Vás nemá zkušenosti s náplastmi proti kouření... popřípadě s něčím jiným, co by mi pomohlo konečně se zbavit chuti na cigarety. Moc by mi pomohly Vaše rady, předem děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,nevím jestli náplasti fungují.Spíše si myslím,že je to z 90% o vůli člověka.Já přestala kouřit ze dne na den když jsme se rozhodli mít miminko.Nahradila jsem to mrkví :-) vždy když jsem měla chut na cigaretu vzala jsem si mrkvičku :-) neříkám, že máš jíst mrkev ale skus to něčím nahradit. Tak držim palečky aby jsi to zvládla :-)

  • Ahoj, můj přítel je dlouhodobý kuřák, já také kouřila, ale rychle mě chuť přešla při pozitivním těhotenském testu, ale jak to odnaučit přítele??? Koupila jsem mu elektronickou cigaretu, je pravda, že stále je z tebe de facto "závislák", protože přijímáš čistý nikotin, ale vedlo to k tomu, že místo krabičky a půl je z toho 10 cigaret denně a elektornická cigareta už nemusí tolik sloužit k doplňování. Tak doufám, že se dopracujeme až k nule :) Ale všechno je samozřejmě v hlavě, žádné náplasti nepomohou a dokud sama nebudeš chtít a mít vůli přestat, žádná šidítka prostě nepomohou.

  • Přestala jsem kouřit ze dne na den. Prostě jsem si spočítala, kolik prašulí prohulím za rok a fakt mě to dostalo. A prostě jsem toho nechala. Kouřila jsem krabičku denně. A přibrala 13 kg........ :o(

  • Ja prestala vice mene taky ze dne na den pred 4 rokama, ale to proto, ze se mi z toho zacinalo delat spatne, takze to nebyla zadna velka veda. Manzel, ktery kouril dal, prestal pred rokem a pul a jenom s pomoci naplasti. Byl hodne silny kurak a uz nekolikrat s tim zkusil prastit, ale nikdy se nepovedlo. Bez tech naplasti by to nejspis nikdy nezvladl. Kdyz to videl nas kamarad (snad jeste silnejsi kurak nez manzel - tak krabka a pul denne, mozna i vic), tak to taky vyzkousel a taky prestal. Je jasny, ze clovek musi byt 100%ne presvedceny, ze s tim chce skoncit, vule je to nejdulezitejsi. Naplasti te v tom jedine podpori a pomuzou ti prekonat ty prvni tydny. Ja je muzu jedine doporucit.

  • Ahojky četla jsem že když máš chuť na cigaretu tak je dobré sníst jablko tak to můžeš zkusit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist