Koupání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42855 31.5.2011 17:55

Ahoj, chci se optat. Máme byt 2+1, koupelna je malá, společná se záchodem a nevím, jak pořešit koupání mimča. Máme sprchový kout, ale ten je na koupání dost nízký, takže by bylo asi nejideálnější koupat v kuchyni - donést tam vaničku - třeba na židle a na stole pak mimi obléknout. Ovšem, když budu doma sama, vaničku s vodou nejspíše nepřenesu :-( Máte nějaký tip jak na to, nebo jak koupete vy ? Máte spíše vaničky, nebo kyblíky ? Děkuji moc za rady a pomoc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.Já taky měla vaničku a taky jsem přenášela.Posléze jsem koupala ve vaně.Ale kyblík se mi zdá fajn.Ale nevim na jak dlouho by byl.To ti napíší třebas holky.

  • já koupala v obýváku v koupacím kyblíku-je psaný do šesti měsíců, ale vydržel nám do 10ti měsíců a pak už koupu normálně-i v roce by se do něj dcera vešla, ale záleží na dítěti-zda mu sedne a kdy si v kyblíku bude chtít stoupat, prostě jak dlouho se nechá "klubíčkovat". Ji

  • mám koupací kyblík a od začátku naprostá spokojenost. Koupu kdekoliv, nejčastěji sedím na posteli, kam si potom prcka rovnou položím a osuším, namažu, obleču. Ve vaničce vždycky strašně brečel, v kyblíku se mu hned zalíbilo a teď v něm pěkně blbne a užívá si to. Bude mít půl roku a občas už si ho beru do velké vany aby si zvykl a koupe se se mnou (teda spíš na mě leží a polívám ho vodou a on do ní plácá rukama a kope nohama.

  • ahojky...no nevím zda ti pomůžu,ale když na seznamu do vyhledávače zadáš dětský eshop,je to ten pvní odkaz tak si v menu zadej vaničky,nebo koupání,nevím jak to přesně je.Je tam stojan na vaničky,který si myslím že dáš i do té malé koupelny...a napistíš vankčku sprchou...Tak papa

  • Ahojky,my koupali na lince,vodu jsme do vaničky nalívali hrncem a vylívali rovnou do dřezu.

  • Ahoj, když jsem byla těhotná, tak jsme rekonstruovali koupelnu a řešila jsem stejné dilema. Chtěla jsem sprchový kout z https://www.levna-koupelna.cz/ , ale nevěděla jsem si rady s tím, kde budu syna koupat. Koupeme ho klasicky v malé vaničce, kterou máme vedle sprchového koutu a vodu pak jen vylijeme do sprchového koutu a je to. Dá se to vyřešit úplně v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist