Koukání se na jiné ženské

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90675 19.5.2013 14:59

Pěkné nedělní odpoledne všem. S manželem si zajdeme občas sednou do zahradní restaurace apod. na skleničku či pivo. Irituje mě ovšem, jak se ze začátku vždy rozkoukává po ženských, a když je tam jeho typ (co on vyhlíží, je málo menšina takových ;-) ), tak pak na ni pořád pokoukává. Ze začátku, když "vyhledává", to ani moc nekomunikuje, až pak se pomalu rozjede, ale místo koukat na mě, když se mnou mluví, tak kouká jinde.Jasně, že i já koukám na okolí, ale tak "normálně". Jinak máme pěkný vztah - tak nevím, zda to hrotit, zda mu něco říct, každopádně mi to vadí. Měla jsem posledně sto chutí vstát a odejít a on ať si tam zůstane a kouká. Možná by se poučil. Těžko říct. Mě to fakt přijde trapné z jeho strany. Jaký je Váš názor?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Štvalo by mě to...jsem žárlivá. Asi bych mu to někdy oplatila. Když by se mnou chtěl mluvit tak bych pořád koukala po cizích chlapech...třeba by mu něco došlo, kdyby mi pak něco řekl, tak bych mu taky řekla. :D Oni chlapi jsou možná takový nevím...u toho mého jsem si toho nikdy nevšimla, ale tak jsme spolu teprve dva roky. Jestli to později přijde tak mu to dám sežrat i s nášupem :D jsem ten typ... Asi by mi nevadilo, kdyby se občas podíval a pak se mi věnoval, ale když se mnou sakra mluví, tak ať se mi dívá do očí, jinak to je už fakt moc. :-)

  • dívala bych se taky, a klidně i chlapy komentovala. ;-)

  • Můj muž dělá něco podobného. Je vysazený na prdelky, takže skoro každé kočence co někde potkáme se na ni dívá(když jedem autem, vidím jak čučí do zpětného zrcátka ). Já to vždy jen okomentuju, ať se aspon dívá, když s ním nejsem, že mě to štve, tak se kvůli mě krotí:-D nebo případně té holčině tu prdelku pochválím a zasmějeme se tomu. Chlapi sou prostě takoví. Dokonce jsem si v jeho mobilu všimla, že si ty prdelky i fotí, je u toho opravdu nenápadný, takže mi dalo práci zjistit, kdy to dělá :-D Tak když potkáme nějakého borečka, tak se taky podívám na prdelku, co je na tom;-) Hlavní je mu říct, že ti to vadí, ať se aspon krotí když je s tebou. Píšeš, že máte jinak pěkný vztah, takže bych to vůbec nehrotila.

  • Taky bych mu to oplácela,ráda se taky podívám,ale samozřejmě si při tom neslintám na triko:-)Rozhodně žádný scény a odcházení,možná jen bych si neodpustila s úsměvem poznámku,jako že když sedí se mnou,tak ať kouká na mě a nečumí na kočky u jiných stolů...a nebo bych mu jí pochválila ať má radost :-)

  • já bych mu to řekla narovinu že mi to vadí ať po těch ženských nečumí. můj muž to nedělá okatě ale kouká taky to děla každý chlap.

  • Normálka se koukej po chlapech taky a ještě víc :P ono to chlapečka zachvilku přestane bavit koukat se po jiných :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist