Kosmetika v příručním zavazadle do letadla

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362909 20.2.2019 20:21

Ahoj, o víkendu letíme se společností Ryanair. Máme pouze příruční zavazadlo. Chci se zeptat, zda mi projde lak na vlasy či antiperspirant? Dále..řadí se do tekutin/gelů, co můžou být v obalu do 100 ml i korektory či tužky na oči? Popřípadě, jestli máte s touto společností nějaké zkušenosti, budu ráda, když se o ně podělíte :-) Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kosmetika ve formě aerosolu/spreje by neměla projít nikde v letadle, je to hořlavina. Pokud náhodou projdete, tak se jedná spíš o chybu personálu. Jinak klasika, veškerá kosmetika v průhledném pytlíku, mimo zavazadlo, obsah max. 100 ml, většinou chtějí dohromady max, 1000ml. Deodorant kup tuhý a pokud se neobejdeš na pár dnů bez laku, tak koupit miniaturu v cílové destinaci.

  • Pravdepodobne je to ok. Jak by asi zensky litaly na sluzebky? 😊
    Muzes tu kosmetickou tasticku s temahle vecma dat do zaviraciho pytlicku a polozit u rentgenu na ten pas vedle kufru (do toho tacu).

  • S Ryanairem jsem letela predloni do Londyna a treba takovy antiperspirant ve spreji mi v prirucnim zavazadle neprosel-vyhodili mi ho.Rikali,ze v kufru by s tim nebyl problem,ale na palubu v prirucnim zavazadle jit nesmi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist