Kosmetika pro novorozence???

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26441 6.6.2011 0:26

Zdravím, zajímají mě názory na dětskou kosmetiku od firmy Sebamed, Bübchen nebo Weleda??? Která je nej?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    myslím si, že každá z těchto značek je dobrá, jen vyzkoušet, co bude miminku vyhovovat. My máme Weledu, kterou i přes atopický ekzém snáší dobře.

  • lulatko6.6.2011 9:42

    Která je nej.... :) Každý Ti doporučí něco jiného, protože každému miminku sedne zkrátka něco jiného. Budeš muset vyzkoušet. Hodně si chválí Weledu (z výše popsaných značek bych osobně šla asi do ní), Bubchen není špatná, Sebamed zrovna nám moc nesedl. Jinak ptáš se, co pro novorozence. Pro novorozence je na koupání nejlepší čistá voda, případně s nějakou olejovou přísadou, nebo když už, tak s minimem kosmetiky (nemají ještě na pokožce vyvinutý mastný film a pokožka bývá susší) a po koupeli namazat nejlépe obyčejným olivovým nebo slunečnicovým olejíčkem z lékárny. Čím míň chemie (byť určené pro děti), tím líp. Na opruzeniny taky zabírá každému něco jiného - Bepanthen, Sudocrem, Rybilka, obyč. mastička míchaná v lékarně... Nevím, kdy se Ti má miminko narodit - jestli na léto, tak vyhýbat se sluníčku, případně zauvažovat nad opalovacím krémem Daylong baby, ale platí, že takhle malé dětičky by na přímé slunce neměly vůbec. Jestli na zimu, tak pořídit krém do nepříznivého počasí na obličejík a ruce, nám se osvědčil od Bubchen. Jinak toho v podstatě na prvních pár měsíců není z kosmetiky víc potřeba.

  • Zbožňuji Bübchen. Úžasně voní a synek má po něm krásnou pleť. Kupuju ho v Německu, je tam nesrovnatelně levnější než u nás.

  • Ahoj taky upředňostňuji bubchen, ale jinak mám skvělé zkušenosti s Hippem. Jak u 1. tak u 2. miminka :-).

  • My zase Weledu, měsíčková koupel je úžasná. stačí maličko do vaničky a není už ani potřeba mazat olejíčekem. Voní pěkně po měsíčku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist