Kosmetika pro miminko

Otázku položila: Bouchalka 1.11.2022 22:50

Zdravím, jaká kosmetika je šetrná pro úplně malá miminka, poradíte? Chtěla bych udělat pro kamarádku a miminko dárkový balíček.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bohužel, každé miminko snáší něco jiného. Takže nejlepší zjistit co používají. Osobně preferují jako dárek dárkové karty do drogerie či jinam. Maminky si nakoupí co ony používají či co potřebuji. Někdo řekne, že je to méně osobní ale určitě více praktické.

  • Drahosova3.11.2022 23:41

    Já mám pro měsíční dcerku kosmetiku Bella Happy Sensitive a je super. Nedráždí, je jemná, bez zbytečných přísad.

  • sisterrys2.11.2022 11:15

    Za mě čím méně, tím lépe. Doporučuji kouknout na stránky nontoxic ;-).
    Do tří měsíců stačí na umývání bohatě voda, pak 100% olivové mýdlo nebo úplně skvělé je dětské lanolínové od alchemix. Na zadeček a všechny druhy opruzenin se mi osvědčila zinkovka (za mě tedy opalovací krém od badgeru, který je vlastně zinková mast, ale purity vision nebo medárek mají také dobrou). Na mazání tělíčka jakýkoli jednodruhový olej. Plus zas mohu doporučit dětský krém od purity vision.

  • stupidiack2.11.2022 19:57

    Pro miminka se mi osvědčilo (doporučené pediatrem) mazat je obyčejným slunečnicovým olejem z lékárny na váhu.
    Ale chápu, že do balíčku to asi není to pravé ořechové. :-D
    Pak mám dobrou zkušenost s Weledou. :-)

  • adynka88sobota 18:25

    kamarádka si koupila tuhle značku už před porodem, takže jsem věděla https://www.notino.cz/suavinex/baby-moisturising-body-lotion-hydratacni-telove-mleko-pro-deti-od-narozeni/, co vím, tak malé vyhovuje. Udělejte balíček s plínama a ubrouskama, ty se budou hodit :)

  • crazygirlxD2.11.2022 8:30

    Dobrý den, souhlasím s tím, že by bylo asi lepší dát dárkovou kartonu nebo voucher. Třeba dejte voucher na nákup v jednom z obchodů na https://www.shoptio.cz/ tam jsou docela fajn věci i pro děti. Ale maminka si tam může koupit i něco pro sebe. Já osobně bych za to byla asi raději, ale taky podle mě hodně záleží na tom, jaký vy dvě spolu máte vztah. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist