Kosmetika pro miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #345852 16.5.2021 17:42

Ahoj, chci se zeptat s jakou kosmetikou pro miminka už od narození máte dobré zkušenosti a co vše je dobré mít? Líbí se mi výrobky od NIVEA, ale ráda si nechám poradit. Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack17.5.2021 6:22

    Zrovna Niveu bych nedoporučovala. Děti se mi po ní osypaly. Ale skvělá je Hipp. :-) Nebo na mazání obyčejný slunečnicový olej na váhu z lékárny, ten mi doporučila sama doktorka. :-)

  • lenerka17.5.2021 14:00

    Do koupele nebo na namazání po koupání jsem používala mandlový olej od Nobilis, ale kdyby nesedl, dala bych jakýkoliv přírodní tuk (meruňkový olej, kokosák, sádlo). Na případné opruzeniny zinkovou mast (domácí), když nebyl čas vyrobit, tak jsem měla v záloze od Weledy. Jinak nic nebylo třeba....Jo teda ještě jsme dostali vzoreček šamponu od Hipp, tak to jejich pidibalení nám stačilo do 1,5 roku malé :-)

  • konvalinka17.5.2021 5:39

    Ahoj, za mě baby love z DM. Jsou bez parfermace.

  • Pořizovala jsem na doporučení výrobky z Weledy. ;-)

  • Ja mam sampon od Hippu, byl vzdycky paradni.... A na mazani mam domaci nesolene sadlo :-D nase dokrorka mi vyber schvalila, ono ty uplne prirodni mazace jsou nejlepsi

  • Maja198417.5.2021 15:37

    Moje decka doktorka radila, hlavne nemazat, aby se kuze naucila sama se promastovat. Ale neposlechla jsem 😁, dceri jsou ted ctyri a uz 3 roky resime exemy a vyrazky. U druhe jsem uz nemazala a nemusim vetsinou mazat ani ted. Jsou ji 2 roky a zadne skrabani a drbani ji netrapi. Takze pokud ma miminko takovou tu suchou kuzi a je nutne promazavat, volila bych prirodni oleje. Slunecnicovy, kokosovy,...

  • Používám biodermu ABC pro děti. Mají širokou škálu produktů. Za mě jsou nejlepší na trhu.

  • sisterrys18.5.2021 22:49

    Čím míň kosmetiky tím líp. Máme netoxickou domácnost, takže kosmetiku vybírám velice pečlivě. Bohužel i v přípravcích pro děti je spousta sajrajtů (rakovinotvorných látek, hormonálních disruptorů apod. - samozřejmě v povolené míře, ale ono se to vše nasčítá).
    Do 3 měsíců stačí umývat vodou, pak používám olivové mýdlo. Na mazání mandlový olej (je třeba nanášet na vlhkou pokožku) nebo klidně sádlo, bambucké máslo, olivový olej a nemazala jsem denně. Na zadeček jsem preventivně nedávala nic. Při potížích zinkovou mast (hlídáno složení, ne všechny jsou bez sajrajtů). Nic dalšího mě nenapadá, co by bylo třeba ;-)

  • kacica2120.5.2021 4:08

    Ja mela na malou Hipp a byla jsem moc spokojena. A co jsem hodne uvítala, tak pumpicku na sprchacu.

  • ivanka0871.2. 10:01

    Nezajít si třeba do hospody, a místo toho dětem koupit https://www.kiibaa.com/ kii-ba kosmetiku. Sem tam si odepřít tu premiéru v kině také není na škodu. Prostě se tak jako snažit si ten život zpříjemnit. Často pro děti děláme první poslední a je to dle mě dobře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist