Kosmetika pro mimi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42082 2.5.2011 19:23

Ahojte womenzonky, mám jen otázku ohledně kosmetiky pro miminka. Chci nakoupit něco v drogérii, nějakou jejich značku, která drogerie u vás vítězí a která značka ? Příklad třeba v DM Babylove a podobně. Děkuji za názory ;o)

Děkuji moc, vypíšu si doporučení a něco z toho vykouzlím :o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    já osobně jsem pro kupopvat pro novorozence kosmetiku v lékárně, my máme Weledu. Pak až bude dítko starší, tak pak kupovat normoš v drogerii kvalitní kosmetiku, například Sebamed.

  • já mám HIPP, ale můžu říct, že at namažu na prcka cokoliv tak se mi neosype.. ani ubrousky nic :-)
    jinak s výrobky babylove mám dobré zkušenosti a i dobré ohlasy


  • my z DM babylove a spokojenost. tedy j malého moc nepatlala, ani se to moc nedoporučuje, aby si pokožka na to věčné mazání moc nezvykla a pak se naopak nevysušovala, ale šampon a sprcháč této značky. ale máme vyzkoušenou i niveu, i kosmetiku z konopí...

  • ahoj,

    já mám z práce zkušenosti, že skoro po všem se mimi osype. Takže já kupuju pro mimi jen 1OO% přírodní rostlinné olejíčky, jsou jk na mazání, tak třeba koupací..

  • Já jsem od narození používala Niveu a na zadeček Šmírové mýdlo (to měli na mytí prcky v porodnici, tak jsem si to koupila i domů). Teď jsem koupila kosmetiku od Babylove a zatím bez problémů:-) Na mazání pod plenu mám Bepanthen - je bez zinku a nevysušuje.

  • Ahoj, já mám zatím jen pár drobností, protože nevím, jak mi malá bude reagovat na kosmetiku, protože partner má bohužel od malička atopický ekzém a ani on nic nesnese, testovala jsem kosmetiku na něm a my máme babylove všechno vždy to extra sensitive. Je to testovaná kosmetika Stiftung warentestem a prošla, tak jí věřím. Nehledě na cenu....

  • cudla2.5.2011 20:41

    Já používám na promazání po koupání panenský slunečnicový olej z lékárny a střídám to s přírodními oleji bez chemie.
    Na koupání máme Sebamed,koupu denně,ale mýdlo používám jen 3x týdně.Na zadeček Rybilku a občas Bepanthen.Na obličej máme Niveu buď hydratační nebo do větru a chladu,podle počasí.Teď jsem ještě koupila krém s UV faktorem od LaRoche,ale byl pekelně drahej :-).A ubrousky na zadeček se mi nejvíc osvědčili olejové z drogerie Schlecker.

  • Používám Bübchen. Měla jsem i Niveu a Hipp. Jediný problém byl u nás s kosmetikou od Johnsonu, měla jsem pocit, že přípravky malého vysušují. Ale neosypal se mi po ničem.

  • Mně se nejvíc osvědčila kosmetika Hipp :)

  • Ahoj, mi používali zelenou řadu od Johnson a moc dobrý, doporučuji jí všem známým a nikdo neměl problém. Papa

  • Já jsem do koupele objednala dětskou koupel Batole za 35 kč 180ml, na mazání po koupání pantenol 2% vhodný pro miminka a citlivou pleť 200ml za 59,-. Obojí objednáno z lékárny. Na zadeček sudocrem, ten je dražší (80kč za 60ml), ale to jen na opruzeniny. Na běžné mazání při přebalování budu používat právě ten zelený krém z DM. U prvního mi dotorka řekla, ať za kosmetiku zbytečně peníze nedávám, že stačí klidně i indulona, jen potom na krému proti slunci nešetřit. A je fakt, že když měl potíže se suchou kůží, stejně nám pak předepsala nějakou olejovou koupel. A na mazání excipial, ten nám problémy nedělal, ale ne každému taky vyhovuje, takže není záruka, že i z lékárny to bude ok. Zkus co se ti líbí a případně to změníš, když to nebude miminku vyhovovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist