Kosmetika a léky pro novorozence

Otázku položila: Speedy61 21.5.2018 16:57

Ahoj,
prosím o radu co jste používaly za kosmetikou pro novorozeně a čím jste vybavily lékárničku. Zatím jsme pořídili Bephanten a od Biodermy ABC olej, mycí gel a ubrousky pro novorozence. Máte i typ na dobrý teploměr? Mám i trochu zmatek jak ošetřovat pupík dokud se nezahojí. Někde jsem četla, že se má otírat lihem, jinde zase rozhodně neotírat...🙂 Porod už se blíží, tak ať jsme připravení.😉

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka21.5.2018 17:31

    Ja mela.do zacatku jen maly krem od biodermy atoderm, bepanthen ( tim jsem si mazala max ja bradavky bo malemu nesedi), sudocrem a to jen proto, ze jsem ho kupovala chlapovi.. nejake vzorky jsem dostala porodnici. Pak jsem kupovala vetsi baleni te biodermy a k tomu sprchac na koupani.. jinak jsem dokoupila olejicek a rybilku neo obcas jinak nic.. ubrousky mam z dm a sedi mu vsechny, pampers mi smrdi.. plenky pampers premium, ted jsem koupila balik z tety a zadna slava, jeste zkusim dada a uvidime..jo a pupik normalne lihem.. dezinfekci jako takovou bych se vyprdla.

  • buccaneerka221.5.2018 17:15

    Já se sice teprve chystám na mimčo, ale na pupík mi byl doporučený Cutasept. Mám taky Bepanthen, dále olejíček Aviril (miluju tu vůni), koupila jsem si Sudocrem a další budu dokupovat postupně. Teploměr neřeším, mám digitální s ohebnou silikonovou špičkou, tak další nekupuju. Vlhčené ubrousky mám Happy Mimi, ale jestli budou malé sedět, to se teprve uvidí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist