Kopnouti proudem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394727 22.1.2019 23:55

Dobrý večer teď se mi stala taková nepříjemná věc .. ležela jsem v posteli a vedle ni mám prodlužku v ni byla zapojena televize lapicka a nabíječka , chtěla jsem si prodluzku posunout na postel a když jsem na ni sáhla a kousek ji vytáhla najednou jsem se začala celá trepat (asi 15-20sekund ) a pak jsem se toho asi nějak pustila celá vytrepana , to ze mě to koplo vím 😁 ale nikdy se mi to nestalo a proto se chci zeptat jestli bych o tom měla dat vědět lékaři nebo nemusím (nic mi není jen jsem taková pořad vyklepana a trochu mě bolí to místo na dlani ) a myslíte ze bych tu prodluzku měla radši vyhodit nebo to bylo jen nějaké el. Přetížení ? Kolik to má V bohužel nevím :/ předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vyhod to, asi je poskozena kdyz probiji. Krom toho ze te to muze pokopat to klidne muze zacit horet.

  • No tak já ti radši řeknu vlastní zkušenost. Jelikož žiju v rodině, kde máme tři elektrikáře a dva doktory tak o tomhle vím bych řekla hodně. Jednou se stala nemilá nehoda, že manžel nechal doma vadnou prodluzovacku. Já chytrá si ji zapojila, a když jsem ji chtěla posunout proběhlo to ve mě. Stejně jako vám mi nešlo se pustit, ale i přes to jsem se cca po 20 sekundách pustila. Běžela jsem za manželem, který zavolal jeho bratrovi ( je to lékař) a ten nám řekl ať hned další den jedu na prohlídku. Možná se někomu to bude zdát zbytečné, ale doporučuji tam opravdu jet. Můj doktor mi řekl, že je štěstí, že jsem přijela, protože by to mohlo mít doživotní následky. A řekl mi, že kdyby se to opakovalo určitě přijet. Není radno si s tímhle zahrávat. Co se týče mého manžela.. ten mi řekl, že i oni jakožto elektrikáři, když jimi něco takhle probije radši jedou k lékaři. Takže moje rada zní? Jet k lékaři.. je to to nejlepší co můžeš v tuhle chvíli udelat.

  • fakevivi182t2.9.2021 19:28

    Asi bych tohle řešila přes dobnorníka. Mám velice dobré zkušenosti s <a href="https://elektro-elefant.cz/praha-08/">elektrikář Praha- 8.</a> Kdykoliv jsem měla jakýkoliv problém, tak mi poradili jak telefonicky, tak i byli velice ochotni přijet i kvůli nějaké malichernosti z mého úhlu pohledu. Až mi bylo trapně, že jsem je otravovala. Nikdo se na mě nikdy netvářil typu jakože, no jo ženská.

  • Prodlužku bych určitě okamžitě vyhodila. My jsme právě celkem nedávno měli problém s tím, že nám takto probíjela zásuvka ve zdi. Bylo to kvůli vlhkosti a špatné izolaci. V tomhle připadě to ale bylo složitější, protože jsme kvůli tomu museli rozbít kus zdi. Manžel je naštěstí elektrikář, takže přes elektro Plzeň - https://www.elfetex.cz/storelocator/plzen objednal všechno potřebné a opravil to sám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist