Kontrolování v Skiareálech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407585 11.1.2022 14:33

Zdravím, vím, že to sem nepatří, ale zkusím to.
Má někdo zkušenost na horách, že by kontrolovali očkování na covid? Nevíte jak to probíhá, když někdo očkování nemá? Seberou skipas, upozorní, že tu nemáte být, něco hned pokuta? Prosím jen reálné zkušenosti, nechci vědět, kdo si co myslí :D
Zažil někdo kontrolu přímo z hygieny na svahu? Moc by mě to zajímalo, jak to doopravdy probíhá apod. Jestli třeba chtějí i občanské průkazy při kontrole, když by certifikáty byly od někoho vypůjčené atp. Vím, že si dost lidí skipas objednává online, aby potvrzení nemuseli ukazovat u pokladny, ale mají kontrolovat i přímo na svahu.
Díky moc za zkušenosti a rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ono to může být hodně závislé na středisku. Byla sem 2x (před Vánocemi a v době svátků) a nekontroloval na svahu nikdo. Ale bylo to menší středisko. Uvidí se jak to bude až bude sezona více rozjeta.
    Případně můžou kontrolovat i před nástupem na vlek, na to taky pozor.

  • hajtlik11.1.2022 16:21

    Záleží na lidech.... Někde chtějí i OP jinde stačí ukázat QR kód. Sama víte zda vám to za pokus stojí a nebo ne. Ono vám nikdo přesně neřekne co, kdy a kde budou chtít...

  • Zkušenost před Vánocemi (4 dny lyžování) a minulý týden (1 den), obojí Špindl, objednali jsme skipasy online, tam dali certifikát. Na místě nás nikdo nezkontroloval, ALE nepustili vás do žádné restaurace / chalupy ani na záchod, pokud jste neukázali Tečku (i skenovali kód). Občas byla chvíle, kdy tam nikdo nestál, ale naprostou většinu času tam někdo byl. Mně by to za ty nervy bez očkování / testu nestálo.

  • SVK Jasna - u vleku kontroluji QR kod. Bez ocko proste na vlek nikoho nepusti a skipas propada.
    CHE - tam je to jeste prisnejsi, tam krom jineho kontroluji (aspon pred vanoci to tak bylo) i certifikaci na rouace/respiratoru. Bez toho smula.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist