Kontrola na nemocenské

Otázku položila: Francy 13.4.2019 16:19

Ahojte holky, potřebuju poradit ohledně kontroly na nemocenské. V pondělí jdu na kontrolu s tím, že už jsem zdravá a předpokládám, že mi ji doktorka ukončí, ale! je možné, aby mi ještě v průběhu pondělí přišla kontrola? Jsem doma týden, zatím mi žádná kontrola nepřišla a mě už hrabe, potřebuju už vypadnout, žádné vycházky jsem nedostala. Díky.

  • 13.04.2019 22:05:29 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.4.2019 10:40

    Ahoj, marodila jsem půl roku a nikdy se mi nestalo, že by mi přišla kontrola ze sociálky. Ze sociálky většinou chodí na udání. Nebála bych se toho.

  • Byla jsem na neschopence a kontrola neprisla ani jednou (a to jsem byla od rijna do poloviny prosince).
    V den ukonceni nemocenske bych ten lecebny rezim jeste dodrzovala. Náhoda je blbec a fakt ti mohou prijit a nechat se takhle blbe obrat o penize a dohadovani s uradem -by mu ua to nestalo
    A neni pravda, ze kontrola chodi jen na udani. Kazzdy tyden těmto kontrolujicim osobam vyjede z PC seunam osob, ktere maji v tom tydnu zkontrolovat. Takže bacha na to!

  • piprdka16.4.2019 10:45

    Tak hlavně v prvních 14 dnech chodí na kontrolu zaměstnavatel. Tak třeba u nás mi na personálním řekli, že opravu na kontroly nechodí, jak to dělá sociálka, to nevím. Ale v době, kdy jdeš pro ukončení neschopnosti jsi byla prokazatelně u lékaře, takže tě asi nemohou "nachytat".

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist