Konizace děložního čípku-máte zkušenost?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31071 14.2.2011 17:34

Ahojky.Chtěla jsem se zeptat jestli jste na tom někdo byl.Pravděpodobně na to půjdu asi příští týden a vůbec nevím co čekat.Jestli to bolí po zákroku,jak dlouho budu asi v nemocnici.Děkuji všem za zkušenosti:-)))))

Holky promiňte odpovídat nemusíte já už to našla ve starších dotazech.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, už mám za sebou konizaci dvakrát a nemáš se čeho bát. Nebolí to, akotár jsi po tom jako v šestinedělí, špinění a žádnej sex. Jeden den jsem měla operaci a druhej den ráno jsem šla domů. A i potom jsem v pohodě otěhotněla a do termínu donosila dnes již tříletou Anetku.

  • Ahoj, tak to já šla domu asi až 4 den. Po operaci se musí hodně ležet a nenamáhat, aby nepraskly stehy, ale jinak v pohodě, nic mi nebolelo.

  • Ahojky, já na tom byla v září. Ráno jsem nastoupila, v půl desáté jsem šla na řadu (pod celkovou narkozu ) a v poledne si pro mě manžel přijel a šla jsem domů. Nic mě nebolelo, jen by ses neměla namáhat, ale já doma měla pětiměsíční miminko tak to nešlo se nenamáhat :). žádné komplikace jsem neměla, vše proběhlo v pořádku. Za měsíc jdu na kontrolu, jestli je vše v pořádku a když bude, tak budem pracovat na dalším miminku :) a to mi bude 38 a doma mám už kluky 18 a 16 let a dceru 10 měsíců :))...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist