Kompresni puncochy po operaci

Otázku položila: medulinek 1.12.2018 15:20

Holky,ve ctvrtek v poledne jsem byla na operaci bricha,narkoza cca 3 hodiny,dnes me pustily a ja blbec se zapomnela zeptat,jak dlouho musim mit ty kompresni puncochy a na klinice a budou az v pondeli. Kdo prodelal podobne dlouhou opku,jak dlouho jste je mely? Jeste si budu 3 dny pichat clexane. Dekuju

  • 02.12.2018 17:41:56 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono21.12.2018 21:21

    Tak. Čo ja viem? Ja som nosila len V nemocnici,lebo človek leží, aj injekcie len v nemocnici. Tak, keď máš ešte tri dni pichať, nosila by som teda aj pančuchy nič tým nepokazíš.

  • A proc si tam nezavolas, kdyz te pousteli dnes?

  • Zavolej si na jakoukoliv pohotovost do jakékoliv nemocnice. Popiš problém, že jsi byla na zákroku takovém a makovém, že to sice nebylo u nich, nicméně tam kde zákrok probíhal do pondělí nikdo není a že tě pustili domů a nedostala jsi pokyny ohledně kompresních punčoch. Zda by byli tak laskaví a sdělili ti, jak postupují u nich, aby ses měla od čeho odpíchnout. Ono mít je krátce je blbé, mít je moc dlouho může být dost průšvih. Takže bych se fakt zeptala!!!! Ničeho se neboj, když jde o zdraví či život, většinou nikdo neřeší, že tě operoval někde někdo jiný....ty zásady jak dlouho mít kompresní punčochy po zákroku budou všude zhruba stejné...podle mého selského rozumu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist