Kolonoskopie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378853 27.2.2021 12:37

Dobry den
Mam dotaz ja mam jit v pondeli na koloskopii ale podle zpravy kterou mi dali v nemocnici tak jsem ted tenhle tyden mela brat vselijake ty leky co tam jsou psane jenze jsem je nebrala ted tyhle ty tri dny pred zakrokem splnuji vse co rikali. Duvod proc jsem je nebrala je ten ze na to nemam proste penize. Jsem samozivitelka a jsem rada ze sem tam vidu s financemi do dalsiho mesice. Myslite ze to vadi ? Uz ted vim ze i kdyz se preobednam tak stejne ty leky nebudu moc uzivat protoze penize na vic nemam. Ziji na vesnici a bohuzel nejsem ani pojizdna takze nemam porad ani hlidani a clovek ktery tam ma jet se mnou proste nema porad cas . Citim se lepe a leky ktere jsem brala pred mesicem zrejme zabrali a ted je vse v poradku. Nerada bych neco zanedbala ale okolnosti proste nedovoli. Jsem na vse sama a obcas pomuze prave ta osoba ale ta ma svych starosti dost a dela me to uz spatny pocit ze furt otravuji... Dekuji za rady z osobnich zkusenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A jsi si jista ze vsechny ty leky co tam jsou psane jsou zpoplatnene a tak moc drahe?
    Jinak ted uz bych tam asi zavolala a preobjednala se na jindy. Ale pokud te tam poslali, neodkladala bych to donekonecna. Zdravi mas jen jedno a navic kdyz jsi matka samozivitelka, musis byt o to zodpovednejsi. Na tvem miste bych si zjistila kolik budou stat ty leky a do doby na preobjednanr vysetreni bys na to snad nasetrit mohla, ne?
    A te pomocne osobe taky dopredu reknes datum kdy budes mit vysetreni, aby s tim pocital dopredu a udelal si cas. Toktorum a vysetrujicim je to jedno, ty vymluvy zajimat nebudou.. zdravi je to tvoje. :-) a i kdyz je ted lip, nemusi to znamenat ze je uz vsechno v poradku. I kdyz bych ti to prala.

  • Jediné co se před kolonoskopii užívá krom přísne diety týden pred výkonem je Fortrans na vyprázdnění, pokud mate recept, tak je bez doplatku tuším... Měla jste se zeptat tam, kde vám dali doporučení, urcite by vám vše řekli...
    Jde o vaše zdraví a to mate jen jedno...

  • Žiju v domnění že každý lék má alternativu placenou ze zdráv. Pojištění? Když to řekneš lékaři neměl by ti snad předepisovat léky které se platí... poptej se

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist