Koliky ještě u ročního dítěte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21472 1.11.2011 9:03

Ahoj maminy, máte některá zkušenost s kolikami ještě u ročního dítěte? Baští jídlo přiměřeně svému věku, stále kojíme. Vše by bylo naprosto v pohodě, ale i v roce nás ze spaní ještě budí prdíky, malý řve i hodinu v kuse, nejčastěji mezi 1-3 ráno a děsně přitom prdíkuje, někdy ho to zbudí i 4x za noc. Dodneška nejím nic nadýmavého, aby to měl v mlíčku, na koliky trpíme od narození, ale tohle už se mi zdá moc, dětská mi s tím nepomohla a všechny ty kapičky vůbec nezabírají, první mimi tyhle problémy nemělo, ale bylo na UM. Zkusím tedy ještě vás a pak už rovnou napíši asi primáři na gastro, který mi kdysi léčil první mimi z BKM, ale třeba některá tuto zkušenost máte.

Díky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co masírovat bříško před spaním? Prodávají se i speciální masážní gely proti prdíkům. Píšeš, že kapičky nepomohly. Zkoušela jsi Babycalm? Teď ho používá kamarádka pro malého a říkala, že pomáhá hodně.

  • syna trápily koliky do půl roku, dost jsme si s tím užily a kromě teplé koupele nám na to nic nezabíralo. S podáváním příkrmů to přestalo, ale pořád ho nutím, aby lezl a hodně se hýbal, aby to ze sebe dostal. Vždycky to z něho jde hodně na nočníku, když sedí a teď ještě když ho vytahuju z fusaku a má nahřáté bříško.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist