Kojící podprsenka - velikost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41992 4.5.2011 19:30

Ahoj holky, budu si kupovat kojící podprsenku a měřila jsem si obvod hrudníku. Bude to sedět i po porodu ? Hrudník se mi těžko zmenší, ale nevím, jak to pak bude, když už nebudu mít bříško, zůstane to tak stejné ? Abych si nekoupila obvod malý, nebo mi to pak nepadalo. Děkuji moc za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já si kupovala v 8. měsíci a naměřila jsem 80D a je mi dobře. Kupovala jsem na www.bonprix.cz, 2ks za 400,- (mám dojem, už si nejsem jistá, ale víc to nebylo). I v prvním těhu jsem si kupovala 80D. a po porodu se mi prsa sice nalily ale podprsenka je pružná, takže v pohodě.

  • Ahojky, ja jsem si teda jednu koupila uz ted a to jsem teprve v 18tt, za prve kvuli penezum a za druhe, ze normalni podprdy mi uz nebyly a jestli jsem si mela koupit normal, tak zrovna tu kterou vyuziju i pozdeji. Ja si to kupovala primo v obchode (http://www.slune.eu/maminky-zeny-tehulky/kojeni/kojici-podprsenky/slozeni-91-polyamid-9-elastan), koupila jsem si o neco vetsi a nemuzu si vynachvalit. Na vanoce jsem si kupovala soupravy velikosti 75E a tady mi stacila velikost L i s rezervou. Ja si teda vynachvalim tuto. A muzu rict ze pani prodavacka velmi mile poradila.

  • Ahoj, já si koupila jednu před očekávaným porodem a na doporučení paní z obchodu si budu další kupovat až po porodu...Za prvé jednak nebudu vědět, jak se po porodu prsa nalijí a změní, ale zároveň může nastat i problém s kojením a třeba nakonec nebude podprsenka potřeba, také se to bohužel stává. Jinak u většiny podprsenek je zvětšovací - prodlužovací díl, kterým se dá obvod zvětšit, ale obvod jsem si kupovala stejný jako před otěhotněním.

  • lulatko4.5.2011 20:49

    Já jsem si kojící podprsenky kupovala až po porodu, právě z důvodů, které píšeš - vůbec jsem netušila, jak na tom velikostně budu, až se mi nalijí prsa. Taky člověk nemá žádnou 100% jistotu, že kojit vůbec bude moci. Než jsem si pořídila kojící, vydržela jsem to těch pár dní s podprsenkou těhotenskou - ty samy o sobě jsou z elastického materiálu, takže nějaká vůle tam ještě byla.

  • Ahoj, já si kojící podprsenku koupila až po porodu a dobře jsem udělala. Posunula jsem se z velikosti 75B na 75D. Což by mě před porodem ani ve snu nenapadlo. Původně jsem si chtěla koupit C. Těch pár dní po porodu jsem vydržela v elastický sportovní podprsence.

  • Ahoj, já si koupila na aukru už použitou kojičku, značka Carriwell, velikost M, je sportovního střihu a sedí pro košíček C i D, tak jsem neváhala, má i ty oddělávací klipsy na kojení. Je hodně pevná, ale krásně sedí, bezešvá a přizpůsobí se. Jen teda cena je hrozná, nová stojí kolem 750 kč, to bych za ni asi nedala.
    Takhle vypadá
    http://www.carriwell.cz/podprsenky/podprsenka-nastavitelna-s-klipem-ke-kojeni-c-3005

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist